TEKİRDAĞ MERKEZLİ OPERASYONDA YÜZLERCE TARİHİ ESER ELE GEÇİRİLDİ (Video haber) - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 10:44

TEKİRDAĞ MERKEZLİ OPERASYONDA YÜZLERCE TARİHİ ESER ELE GEÇİRİLDİ (Video haber)

reklam
TEKİRDAĞ MERKEZLİ OPERASYONDA YÜZLERCE TARİHİ ESER ELE GEÇİRİLDİ (Video haber)
Son Güncelleme :

03 Ekim 2022 - 13:05

267 views
reklam -->

Tekirdağ merkezli Kırklareli, İstanbul, İzmir ve Balıkesir de eş zamanlı olmak üzere düzenlenen operasyonlarda yüzlerce tarihi eser ele geçirildi.

560 SİKKE 73 METAL OBJE 11 ALTIN OBJE VE HEYKELCİK…

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Süleymanpaşa ilçesinde sabah 06.30’da düzenlenen operasyonda 560 adet farklı boyutlarda sikke, 73 adet metal obje (ok ucu, yüzük vb.), 1 adet hassas terazi, 11 parça tarihi eser niteliğinde altın obje ve heykelcik, 2 adet av tüfeği, 2 adet kuru sıkı tabanca, 1 adet 7×65 tabanca, 11 adet metal arama dedektörü ve 1 adet su arama ve tespit cihazı ele geçirildi.

2 KİŞİ TUTUKLANDI

Konu ile ilgili Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada 14 şahsın yakalanarak gözaltına alındığı ve haklarında 2863 SKM suçundan yasal işlem yapıldığı ifade edilirken adliyeye mevcutlu olarak sevk edilen 3 şahıstan 1 şüpheli adli kontrol şartı ile 2 şüpheli ise tutuklanarak cezaevine teslim edildiği ifade edildi.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam