TEKİRDAĞ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN UYUŞTURUCU TACİRLERİNE BİR DARBE DAHA - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 07:32

TEKİRDAĞ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN UYUŞTURUCU TACİRLERİNE BİR DARBE DAHA

reklam
TEKİRDAĞ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN UYUŞTURUCU TACİRLERİNE BİR DARBE DAHA
Son Güncelleme :

22 Kasım 2022 - 10:06

300 views
reklam -->

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü, Tekirdağ genelinde son 2 günde gerçekleştirdiği 4 farklı operasyonda kilolarca eroin, skunk, metamfetamin, kokain ve sentetik ecza maddesi ele geçirerek uyuşturucu tacirlerine bir darbe daha vurdu.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında Çorlu ve Süleymanpaşa ilçelerinde 4 farklı olayda 3 paket halinde 3 kg Eroin maddesi, 10 paket 5 kg 250 gr Skunk maddesi, 544 gram Metamfetamin maddesi, 56 adet Sentetik Ecza maddesi, bir miktar Kokain maddesi, 1 adet hassas terazi ve suçtan elde edildiği değerlendirilen 9.825₺ ile bir miktar döviz ele geçirildi.

10 ŞÜPHELİ ADLİ MAKAMLARA TESLİM EDİLDİ

Konuyla ilgili yapılan çalışma neticesinde toplam 10 şüpheli yakalanarak adi makamlara teslim edilirken Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü’nün mesajı net oldu; “Uyuşturucu ve uyuşturucu madde tacirleri ile mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir!”

Özlem Gürakar

GÜVEN TEKİRDAĞ GAZETESİ – TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam