TEKİRDAĞ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ 3 İLÇEDE UYUŞTURUCU OPERASYONU YAPTI - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

9 Mayıs 2024 - 22:51

TEKİRDAĞ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ 3 İLÇEDE UYUŞTURUCU OPERASYONU YAPTI

reklam
TEKİRDAĞ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ 3 İLÇEDE UYUŞTURUCU OPERASYONU YAPTI
Son Güncelleme :

26 Nisan 2024 - 10:03

197 views
reklam -->

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Çerkezköy, Çorlu ve Süleymanpaşa’da 7 adrese operasyon düzenleyerek uyuşturucu tacirlerine savaş açtı.

Yapılan operasyonlarda 19 Parça halinde 937 Gram Sentetik Kannobinoid(Bonzai) Maddesi, 8 Parça 15 Gram Eroin Maddesi, 10 Gram A-M Kimyasal Madde, 23 Adet Galara ibareli Sentetik Ecza Hap Maddesi, 1 Adet Suboxone ibareli Sentetik Ecza Hap Maddesi, 4 Adet Extacy Hap Maddesi, 1 Adet ruhsatsız av tüfeği, 1 Adet Hassas Terazi, Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 9.735 TL Nakit Para ele geçirildi.

“MÜCADELEMİZ KARARLILIKLA DEVAM EDECEKTİR”

Gözaltına alınan 4 şahıs hakkında Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde kullanma, 10 şahıs hakkında Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti yapmak suçundan yasal işleme başlanırken TEkirdağ İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “Uyuşturucu Madde ve Uyuşturucu Madde Tacirleri ile mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir.” İfadeleri kullanıldı.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam