TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINA 20 BİN LİRA PROMOSYON - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 07:08

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINA 20 BİN LİRA PROMOSYON

reklam
TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINA 20 BİN LİRA PROMOSYON
Son Güncelleme :

04 Ekim 2022 - 9:12

230 views
reklam -->

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, bünyesinde görev yapan memur, sözleşmeli memur ve kadrolu (sürekli) işçilere 20.000 TL maaş promosyonu ödeyecek.

Yetkili sendika Tüm Yerel Sen’in girişimleri ile başlatılan çalışma kapsamında banka yetkilileri ile görüşen Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi 20 bin TL’de anlaşma sağladı.

Büyükşehir Belediyesi bünyesinde görev yapan memur, sözleşmeli memur ve kadrolu (sürekli) işçiler için sunduğu promosyon teklifi, Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ile işçi ve memur sendika temsilcilerinin de katıldığı toplantıda müzakere edilerek ortak kararla uygun bulundu.

ŞİRKET İŞÇİLERİ İÇİN DE GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR

Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Büyükşehir Belediyesi olarak çalışanlarımızın refahı için çalışmaya devam ediyoruz.   Tekirdağ Büyükşehir Belediyemiz bünyesinde görev yapan; memur, sözleşmeli memur ve kadrolu ( sürekli) işçilerimizin hesaplarına ekim ayında tek seferde 20.000 TL maaş promosyonu yatacaktır. Personel AŞ. bünyesinde çalışan personellerimiz ile ilgili maaş promosyonu çalışmaları devam etmektedir. Tüm çalışanlarımıza hayırlı olsun” dedi.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam