TEKİRDAĞ BEŞİKTAŞLILAR DERNEĞİNDEN YAREN BEBEĞE İMZALI FORMA DESTEĞİ - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

20 Mayıs 2024 - 11:31

TEKİRDAĞ BEŞİKTAŞLILAR DERNEĞİNDEN YAREN BEBEĞE İMZALI FORMA DESTEĞİ

reklam
TEKİRDAĞ BEŞİKTAŞLILAR DERNEĞİNDEN YAREN BEBEĞE İMZALI FORMA DESTEĞİ
Son Güncelleme :

24 Şubat 2022 - 12:20

142 views
reklam -->

Tekirdağ Beşiktaşlılar Derneği, SMA Tip 1 Hastası Yaren Bebek için düzenlenen yardım kampanyasına katılarak minik bebeğe destek oldu.

İMZALI FORMA 5500 TL’YE SATILDI

Şehrin Elçileri ve Umudunu Kaybetme Derneği işbirliğinde gerçekleşen Yaren Belli’ye destek kampanyasına Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nden imzalı forma temin edip katılan Tekirdağ Beşiktaşlılar Derneği, formanın canlı yayında 5500 TL’ye satıldığını açıkladı.

GELİR YAREN BEBEĞİN TEDAVİSİNE DESTEK OLACAK

Elde edilen gelirin Yaren bebeğin tedavisinde kullanılmak üzere ailesine teslim edildiğini açıklayan dernek yöneticileri formayı Çerkezköy’den bir iş adamının satın aldığını, kampanyaya destek oldukları için işadamına teşekkürlerini ilettiklerini belirttiler.

Öte yandan canlı yayın sonunda Yaren bebeğin tedavisinde kullanılmak üzere yaklaşık 100 bin TL toplandığı açıklandı.

YAREN BEBEĞİN DURUMU

Ev hanımı Fatma ve oto tamircisi Gökhan Belli çiftinin 2 buçuk yaşındaki kızları Yaren Belli’ye 2019 yılında SMA Tip 1 teşhisi kondu.  Yaren Bebek için gen tedavisi yapılması gerekiyor. Bu tedavinin maliyeti ise yaklaşık 2,3 milyon (Euro) para gerekiyor. Döviz kurundaki artış nedeniyle bu miktar sürekli değişkenlik gösterirken, aile tüm imkanlarını seferber etse de henüz bu parayı bulamadı. Tekirdağ Valiliği’nin izniyle yardım kampanyası başlatıldı.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam