BAMBİNO PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK MERKEZİ HİZMETE BAŞLADI - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 03:30

BAMBİNO PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK MERKEZİ HİZMETE BAŞLADI

reklam
BAMBİNO PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK MERKEZİ HİZMETE BAŞLADI
Son Güncelleme :

09 Ekim 2022 - 16:04

654 views
reklam -->

Tekirdağ’da çocuklar için bir ilk;

Çocuklar üzerine çalışmalar gerçekleştirecek ve Tekirdağ’da ilk kez kullanılacak NeuroSound sistemi ile fark yaratacak Bambino Psikolojik Danışmanlık Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi.

Psikolog Okan Işık ve Psikolog Doğukan Görgüç’ün girişimleri ile kurulan Bambino Psikolojik Danışmanlık Merkezi, Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, davetliler ve vatandaşların katılımıyla düzenlenen açılış ile hizmete başladı.

ALBAYRAK: “HER ZAMAN DESTEK VERECEĞİM”

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesi Atatürk Mahallesi Necip Fazıl Kısakürek Caddesi üzerinde hizmet vermeye başlayan Bambino Psikolojik Danışmanlık Merkezi’nin açılışında bir konuşma gerçekleştiren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak; “Doğukan ve Okan kardeşlerimizin Bambino Psikolojik Danışmanlık Merkezi’nin açılışında sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Son dönemde birçok açılış yaptık. Ancak bugün çok büyük bir kalabalık var. Bu kalabalık da sevgili psikolog kardeşlerimin ne kadar sevildiğini ve böyle bir merkeze ne kadar ihtiyaç olduğunu gösteriyor. Ben Allah hayırlı kazançlar nasip etsin diyorum. Her yeni açtığımız yerde olduğu gibi burada da buranın manevi propagandacısı olacağız. Her zaman destek vereceğimi açıkça söylüyor, hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

AYGUN: “KENDİLERİNİ KUTLUYORUM”

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın ardından Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun da kısa bir konuşma gerçekleştirirken; “Bu iki genç kardeşimiz Doğukan ve Okan’ın iş yerini birlikte açmasının onurunu ve gururunu taşıyorum. Gençler uzun bir yola yelken açmışlar. Kendilerine, eğitimlerine güvenmişler. Bambino isminde Psikolojik Danışmanlık Merkezi’ni hizmete açıyorlar. Kendilerini kutluyorum. Bol kazançlar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.

IŞIK: “BİZLERİ YALNIZ BIRAKMAYAN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Açılış öncesi son konuşmayı yapan Bambino Psikolojik Danışmanlık Merkezi ortağı Psikolog Okan Işık ise çıktıkları yolda kendilerine destek olan herkese teşekkür ederken; “Biz çocuk psikolojisi konusunda bütüncül düşünüyoruz. Çocuklar açısından sosyal ya da bilişsel hiçbir becerinin ayrılamayacağına inanıyoruz. Gelişim bir bütündür odağında çalışmalarımızı sürdürmek için birçok atölye kurduk. Bu atölyeler çocuğun tüm gelişim noktalarına dokunmamızı sağlayacak. Hepsinin ayrı ayrı profesyonelleri var. Çocuklarımıza bir şeyler öğretme kaygısı taşımadan kaliteli hizmetimiz ile duyularına hitap edecek noktaları tespit edip o yönde gelişimlerini sağlamak istiyoruz. Atölyelerimiz sayesinde çocuklarımız İlgi çekici çalışmalar ve araştırmalar yapacak. Biz de bunu birebir gözlemleyerek etkili sonuçlar alacağız. Bu çıktığımız yolda bizleri yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

Açılış konuşmalarının ardından kurdele protokol üyeleri tarafından dualarla kesilirken Bambino Psikolojik Danışmanlık Merkezi açılışa katılanlar tarafından gezildi.

BAMBİNO PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK MERKEZİ TRAKYA’DA BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRECEK

Bambino Psikolojik Danışmanlık Merkezi Trakya’da tek Tekirdağ’da bir ilk olan NeuroSound Sistemi ile çocukların gelişimine büyük katkı sağlayacak. Gelişim garantisi sağlayan, yüksek frekanslı ses modülasyonu yoluyla nöral sistemi çok yönlü uyaran bir cihaz olan NeuroSound beraberinde birçok gelişim programlarını bünyesinde barındırmakta. Bu sistemden alınacak sonuçlar Afyon Kocatepe Üniversitesi işbirliğinde değerlendirilip sonuçlandırılmakta.

NEUROSOUND SİSTEMİ NEDİR?

Neurosound sistemi, duyusal, bilişsel, duygusal ve akademik gelişim amaçlı programlardan oluşur. Neurosound markası sistemde yer alan tüm uygulamaların çatı ismi ve markasıdır. Ancak her uygulama ayrıca bağımsız bir programdır.

Akademik başarısızlık, dikkat ve odaklanma problemleri, gelişimsel gecikmeler, duygusal problemler, davranış sorunları, sosyal uyum, çocukluk korkuları, kaygı problemleri, motor/koordinasyon becerilerinin gelişimi, uyku düzensizlikleri ve duygudurum ile ilgili gibi pek çok alanda kullanılır.

MERKEZ HANGİ HİZMETLERİ VERECEK?

ÇOCUK VE ERGEN DANIŞMANLIĞI: Bireysel danışmanlık, eğitim danışmanlığı, dikkat eksikliği, oyun terapisi, hiperaktivite bozukluğu, teknoloji bağımlılığı, öğrenci koçluğu, ergenlik problemleri, bilişsel davranışçı terapi, okula hazırlık oluş süreçleri, stres yönetimi, kum terapisi

ÇOCUK ATÖLYELERİ: Robotik kodlama atölyesi, akıl-zeka oyunları atölyesi, çocuk yogası, bale atölyesi, ritim atölyesi, satranç atölyesi, anne-çocuk yogası, resim atölyesi, moda tasarım atölyesi, dans atölyesi, seramik atölyesi

OYUN GRUPLARI: Duygusal oyun, serbest oyun, Montessori

BAMBİNO PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK MERKEZİNE NASIL ULAŞABİLİRSİNİZ?

Haftaiçi her gün 08.00-21.00 saatleri arasında hizmet verecek ve Atatürk Mahallesi Necip Fazıl Kısakürek Caddesi Yıldız Apartmanı No:27/A Süleymanpaşa adresinde 210 m2 alan üzerine kurulu 6 atölyesi ve özel alanları bulunan Bambino Psikolojik Danışmanlık Merkezi’ne 0850 309 45 59 numaralı telefondan ve Bambinopsikoloji Instagram hesabından ulaşabilirsiniz.

Özlem Gürakar / TEKİRDAĞ CANLI HABER – GÜVEN TEKİRDAĞ

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam