SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ’NDE NELER OLUYOR? - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

19 Mayıs 2024 - 23:18

SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ’NDE NELER OLUYOR?

reklam
SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ’NDE NELER OLUYOR?
Son Güncelleme :

03 Nisan 2024 - 13:46

596 views
reklam -->

Süleymanpaşa Belediyesi’nde seçimi kaybeden AK Partili yönetimin kendisine yakın yüksek maaşlı 25 personeli işten çıkararak kıdem ve ihbar tazminatları ile birlikte 6 milyon TL ödeme yapacağı iddiası ortalığı karıştırdı.

SEÇİM SONUÇLARINA İTİRAZ EDİP ZAMAN MI KAZANILIYOR?

Yaklaşık 25 bin oy farkına rağmen AK Parti’nin seçim sonuçlarına itiraz ettiği ve bu yüzden Volkan Nallar ile ekibinin mazbatasını alıp göreve başlamasının geciktirildiğinin iddia edildiği olayla ilgili CHP Süleymanpaşa İlçe Başkanı Ali Engin sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

ALİ ENGİN: “SÜLEYMANPAŞA HALKI ADINA SORMAMIZA ÇOK AZ KALDI”

Ali Engin; “Seçim sürecinde hiçbir belediye çalışanı işten çıkarmayacağımızı bütün meydanlarda söylediğimiz halde aldığımız duyumlara göre belediyede kendilerine yakın A kadrolarında çalışanları yüksek tazminatlar ile işten çıkarıldığını duyuyoruz. 23343 oy farkla aldığımız seçime itiraz ederek süreci uzatıp bu tür oyunların içine giriyorlar. Bunların hesabını Süleymanpaşa halkı adına sormamıza çok az kaldı.” İfadelerini kullandı.

VOLKAN NALLAR: “TÜYÜ BİTMEMİŞ YETİMİN HAKKININ ALTINA İMZA ATAN HİÇBİR MÜDÜRLE ÇALIŞMAYACAĞIM”

Süleymanpaşa Belediye Başkanı seçilen Volkan Nallar ise konuyla ilgili olarak Süleymanpaşa Belediyesi’ndeki müdürlere seslenirken; “Hiçbir emekçinin ekmeği ile oynamayacağıma seçim meydanlarında namus sözü verdim. Beni bilen bilir. Volkan Nallar garibanın ekmeği ile oynamaz. Ama duyuyorum ki seçim kuruluna itiraz edilerek zaman kazanma çabasına girmişler. Bu süreçte 25 kişilik A takımını yüksek tazminatlarla işten çıkarmaya çalışıyorlarmış. Buradan sesleniyorum. Bu tazminat yükünü Süleymanpaşa halkının üzerine yüklemeyin. Ben kimseyi işten çıkarmayacağım. Belediye müdürlerine sesleniyorum. Bu dayatmanın altına imza atmayın. Süleymanpaşa’da tüyü bitmemiş yetimin hakkının altına imza atan hiçbir müdürle çalışmayacağım.” diye konuştu.

VOLKAN NALLAR İŞİN PEŞİNİ BIRAKMAYACAK

Öte yandan Volkan Nallar’ın mazbatayı alır almaz soruşturma başlatacağı, yüksek tazminatlarla işten çıkarılan kişiler ve altında imzası bulunanlar hakkında da suç duyurusunda bulunacağı iddia edildi.

Özlem Gürakar

GÜVEN TEKİRDAĞ GAZETESİ – TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam