Süleymanpaşa’da paşalık bitti VOLKAN NALLAR ile halkın başkanlığı başlıyor! - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

1 Mayıs 2024 - 06:45

Süleymanpaşa’da paşalık bitti VOLKAN NALLAR ile halkın başkanlığı başlıyor!

reklam
Süleymanpaşa’da paşalık bitti VOLKAN NALLAR ile halkın başkanlığı başlıyor!
Son Güncelleme :

31 Mart 2024 - 22:48

503 views
reklam -->

Cumhuriyet Halk Partisi Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı Volkan Nallar, 31 Mart seçimlerinden zaferle ayrılan isim olurken ”Süleymanpaşa’da paşalık bitti başkanlık başladı!” yorumlarıyla zafer turu attı.

Kesinleşmemiş sonuçlara göre en yakın rakibi Gökhan Saygı’ya yaklaşık 12 bin oy fark atan (saat 22.40 itibari ile) Volkan Nallar, seçim zaferi sonrası soluğu sokaklarda aldı.

Süleymanpaşalı vatandaşlarla kucaklaşan Volkan Nallar; sahilde kurulan sahneye çıkarak vatandaşlara seslendi.

Coşku dolu anların yaşadığı buluşmada vatandaşlar Süleymanpaşa’nın yeni başkanı Volkan Nallar’ı bağrına bastı.

VOLKAN NALLAR KİMDİR?

6 Şubat 1980’de Tekirdağ’da doğmuştur. Hayatını Almanya’da tornacılık yaparak kazanan emekçi bir babanın, Karadenizli bir annenin evladıdır.

İşletmecilik, esnaflık ve inşaat sektörü alanlarında faaliyetlerini sürdürmektedir.

Tekirdağspor’un minik takımından profesyonel takımına kadar uzun yıllar sarı siyahlı formayı terletmiş aynı zamanda neredeyse her kademesinde yöneticilik ve Tekirdağspor’un profesyonel ligde olduğu dönemde başkanlık yapmıştır.

Tekirdağ’da birçok sivili toplum kuruluşunda yer alan Volkan Nallar; Genç İş Adamları Derneği, Türk Chopper Tekirdağ, çeşitli spor derneklerinin yanı sıra Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün de kongre üyesidir.

Volkan Nallar son olarak CHP Tekirdağ İl Başkanlığı görevini yapmış ve görevinden Süleymanpaşa Belediye Başkan Adaylığı için ayrılmıştır.

Evli ve biri 14 diğeri 7 yaşında olmak üzere 2 çocuk sahibidir.

Güven Tekirdağ Gazetesi ve Tekirdağ Canlı Haber İnternet Sitesi olarak Cumhuriyet Halk Partisi Süleymanpaşa Belediye Başkanı seçilen Volkan Nallar’ı tebrik eder, Süleymanpaşa için hayırlı uğurlu olmasını dileriz.

Özlem Gürakar

GÜVEN TEKİRDAĞ GAZETESİ – TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam