SÜLEYMANPAŞA BELEDİYE BAŞKANI VOLKAN NALLAR MAZBATASINI ALDI - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

1 Mayıs 2024 - 10:20

SÜLEYMANPAŞA BELEDİYE BAŞKANI VOLKAN NALLAR MAZBATASINI ALDI

reklam
SÜLEYMANPAŞA BELEDİYE BAŞKANI VOLKAN NALLAR MAZBATASINI ALDI
Son Güncelleme :

05 Nisan 2024 - 14:56

268 views
reklam -->

31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı olan ve 68 bin 243 oy alarak Süleymanpaşa Belediye Başkanı seçilen Volkan Nallar mazbatasını aldı.

Tekirdağ Adliyesi’nde düzenlenen mazbata töreninde Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekilleri İlhami Özcan Aygun ve Nurten Yontar, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer, CHP Tekirdağ İl Başkanı Şenol Özgür Taşmerdivenli, CHP Süleymanpaşa İlçe Başkanı Ali Engin, Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyeleri, partililer ve vatandaşlar coşku içinde Başkan Nallar’ın yanında oldular.

MAZBATASINI EŞİ İLE BİRLİKTE ALDI

Mazbatasını eşi Melis Nallar ile birlikte alan Volkan Nallar hayalini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını dile getirirken kendisini destekleyen ve yanında olan herkese teşekkür etti.

SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ’NDE DEVİR TESLİM TÖRENİ YAPILDI

Mazbata töreninin ardından Süleymanpaşa Belediyesi’ne geçilirken Süleymanpaşa Belediyesi sahil ek hizmet binasında devir teslim töreni yapıldı. Hüseyin Uzunlar’dan mührü alan Volkan Nallar, Hüseyin Uzunlar’a teşekkür ederek çiçek verdi.

ROZETİNİ KURUCU BELEDİYE BAŞKANI EKREM EŞKİNAT TAKTI

Son olarak Süleymanpaşa belediyesi yanında kurulan sahnede program devam ederken kürsüye çıkan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar’a Süleymanpaşa Kurucu Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat rozet takarak gelecek 5 yılın hizmet dolu olacağını müjdeledi.

Sahnede bir konuşma gerçekleştiren Volkan Nallar;  kendisini destekleyen herkese teşekkür etti.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar konuşmasında şunları söyledi:

VOLKAN NALLAR: “HAYATIM BOYUNCA HİÇBİR ZAMAN UNUTAMAYACAĞIM BİR AN”

“Bizleri yalnız bırakmadığınız için herkese çok teşekkür ederim. Tüm Süleymanpaşalı hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum, sağ olun, var olun. Bugün benim için büyük bir onur. Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Başkanlığı’ndan sonra adaylık süreci ve siz değerli Süleymanpaşalıların oylarıyla Süleymanpaşa Belediye Başkanı olarak karşınızda konuşuyorum. Hayatım boyunca hiçbir zaman unutamayacağım bir an. Bu yüzlerin hiçbirini unutmayacağım. Çok teşekkür ediyorum.

“EKREM BAŞKANIMIN PROJELERİNİN DEVAMINI GETİRECEĞİME HEPİNİZİN ÖNÜNDE SÖZ VERİYORUM”

Kurucu belediye başkanım Ekrem Başkanım da 5 yıl namusuyla hizmet etti. Belediye Başkanlığı rozetini bana taktı. Başkanıma teşekkür ediyorum. Bende Ekrem Başkanımın projelerinin devamını getireceğime hepinizin önünde söz veriyorum.

“MİKROFONU BIRAKTIĞIM GİBİ ÇALIŞMAYA BAŞLIYORUZ”

İnşallah hep birlikte güzel hizmetler edeceğiz. Belediye meclis üyesi arkadaşlarım burada. Hepimiz memlekete hizmet etmek için göreve talip olduk. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Mikrofonu bıraktığım gibi çalışmaya başlıyoruz.

“O PARTİLİ BU PARTİLİ DEMEDEN KİMSEYİ AYIRMADAN MEMLEKETE HİZMET EDECEĞİZ”

Kimseye yukarıdan bakmayacağız. Özellikle çalışanlarımıza. Hepimiz bir arada abi kardeş gibi çalışacağız. Ailemizden gördüğümüz şekilde o partili bu partili demeden kimseyi ayırmadan memlekete hizmet edeceğiz. Ben herkesten destek bekliyorum. Hiç bu kadar heyecanlanmamıştım. Hep beraber şehrimizi daha güzel bir hale getireceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın.”

Özlem Gürakar

GÜVEN TEKİRDAĞ GAZETESİ – TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam