SU KESTİREN BORU HATTI YENİLENDİ - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 06:45

SU KESTİREN BORU HATTI YENİLENDİ

reklam
SU KESTİREN BORU HATTI YENİLENDİ
Son Güncelleme :

19 Mart 2022 - 6:07

191 views
reklam -->

Ergene’nin Velimeşe Mahallesi’nde yer alan ve özellikle geçtiğimiz yaz döneminde sık yaşanan arızalar nedeniyle su kesintilerine neden olan ana su borusu hattı yenilendi.

MAĞDURİYET YAŞANMASININ ÖNÜNE GEÇİLDİ

Ergene’nin alt yapısını baştan sona yenileyerek Ergene’de su ve kanalizasyon sorunu ortadan kaldıran Ergene Belediyesi, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) ile koordineli çalışmalarına devam ederek yaşanan alt yapı sorunlarına kısa sürede çözümler üreterek vatandaşların mağduriyet yaşamasını engelliyor.

Geçtiğimiz yaz su kesintilerine sebep olan ana su borusu hattı ile ilgili de çalışma gerçekleştiren Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel,  çalışmayı tamamlayan TESKİ’ye ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a teşekkür etti.

YÜKSEL: “EMEĞİ GEÇEN HERKESE VELİMEŞE VE ERGENE HALKI ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Velimeşe Mahallesi Cami Caddesi’ndeki çalışmaları TESKİ Ergene Şube Müdürü Hidayet Filiz ile birlikte yerinde inceleyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Velimeşe Mahallesi Cami Caddesi’nde yenilenen su boru hattını TESKİ Ergene Şube Müdürümüz Hidayet Filiz ile yerinde inceledik. Mahallemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak başta olmak üzere emeği geçen herkese Velimeşe ve Ergene halkı adına teşekkür ediyorum” dedi.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam