48 SAAT PLANLANAN KESİNTİ 36 SAATTE TAMAMLANDI - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 07:33

48 SAAT PLANLANAN KESİNTİ 36 SAATTE TAMAMLANDI

reklam
48 SAAT PLANLANAN KESİNTİ 36 SAATTE TAMAMLANDI
Son Güncelleme :

04 Mart 2022 - 11:59

204 views
reklam -->

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ), ‘2.etap Çorlu ilçesi kısmi içme suyu ve terfi merkezi inşaatı’ yapım işi kapsamında duyurduğu 48 saatlik su kesintisini zorlu hava şartlarına rağmen 36 saatte tamamladı.

ZORLU HAVA KOŞULLARINA RAĞMEN ÖZVERİLİ ÇALIŞMA SÜREYİ KISALTTI

Eski hatların değiştirilip, mevcutta bulunan depo ekipmanlarının da revizyonu yapılarak, yeni hattın devreye alınması kapsamında, bölge için çok büyük bir önem arz eden çalışma, TESKİ Ekiplerinin zamana karşı yarışı, zorlu hava koşullarında özverili çalışmalarıyla 36 saatte tamamlayarak şehre suyu beklenenden erken verdi.

ALBAYRAK: “KIYMETLİ TESKİ ÇALIŞANLARIMIZA ÜSTÜN GAYRETLERİ NEDENİYLE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın da sabah saat 06:00’da çalışma bölgesini ziyaret ettiği çalışmada Albayrak; “48 saat olarak belirlenen su kesintisi, TESKİ personelinin özverili çaba ve emekleri sonucunda 36 saatte çözülmüştür. Bu anlamda kıymetli TESKİ çalışanlarımıza üstün gayretleri nedeniyle teşekkür ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum. Yapmış olduğumuz bu çalışmanın kıymetli Çorlulu vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyor, tüm halkımıza sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum. ” ifadelerini kullandı.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam