SARAY BELEDİYESİ 1156 KİŞİYİ İŞE YERLEŞTİRDİ - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 02:37

SARAY BELEDİYESİ 1156 KİŞİYİ İŞE YERLEŞTİRDİ

reklam
SARAY BELEDİYESİ 1156 KİŞİYİ İŞE YERLEŞTİRDİ
Son Güncelleme :

22 Şubat 2022 - 14:17

236 views
reklam -->

Tekirdağ’ın Saray ilçesinde Saray Belediyesi tarafından kurulan istihdam birimi iş arayan vatandaşlarla firmaları buluşturmaya devam ederken 3 yılda 1556 kişinin işe yerleştirildiğini açıkladı.

ERKİŞ: “FİRMALARLA İŞ ARAYAN VATANDAŞLARIMIZIN İSTEDİKLERİ İŞİ BİRLİKTE İNCELEYİP YENİ İŞLERİNE YERLEŞMELERİNİ SAĞLADIK”

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş; “Elimizdeki 3500’ün üzerindeki iş başvurusunun %72’si çalışacağı işte tecrübe sahibi kişilerden oluşuyor. Günümüzde büyük ölçekli işletmeler, insan kaynakları birimi sayesinde hedefledikleri çalışan profiline daha kolay ulaşabiliyor. Ancak orta ölçekteki işletmeler ve küçük esnaf çalışan arayışında çoğu zaman aradığı sonuca varamıyor. Saray Belediyesi olarak biz de bu noktada devreye girdik. Firmalarla iş arayan vatandaşlarımızın istedikleri işi birlikte inceleyip yeni işlerine yerleşmelerini sağladık.” dedi.

“SARAY BELEDİYESİ İSTİHDAM OFİSİ BAŞARILI ÇALIŞMALARINA SÜRDÜRECEK”

İstihdam Ofisi’nin çalışmalarının devam edeceğinin altını çizen Başkan Erkiş; “Ulaşım, lokantacılık, mağazacılık, temizlik, sağlık ve akaryakıt gibi onlarca sektörde liyakat sahibi ve işinin ehli çalışanlara ulaşmanız bizimle mümkün. Bu konuda %93’ün üzerindeki olumlu geri dönüş oranımızla, tüm orta ve küçük ölçekteki işletmelerin yanında olmaya devam ediyoruz. Saray Belediyesi İstihdam Ofisi başarılı çalışmalarına sürdürecek.” ifadelerini kullandı.

BAŞVURUDA İZLENECEK YOL

Öte yandan iş başvurusu yapmak isteyen vatandaşlar için izlenecek yol da belirtilirken; iş arayan vatandaşların Saray Belediyesi İstihdam Birimi’ne gelerek ya da 282 768 10 05 (Dahili: 130), 541 768 10 06 numaralı telefondan ve [email protected] adresine özgeçmişlerini mail atarak müracaatta bulunabileceği belirtildi.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam