KORONA’DA KORKUTAN TABLO; HER YER KIRMIZI! - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 07:19

KORONA’DA KORKUTAN TABLO; HER YER KIRMIZI!

reklam
KORONA’DA KORKUTAN TABLO; HER YER KIRMIZI!
Son Güncelleme :

06 Ocak 2022 - 11:29

207 views
reklam -->

Bir türlü önüne geçilemeyen covid-19 virüsü yeni varyantalar ile etkisini sürdürürken Tekirdağ’ın tüm ilçeleri yeniden yüksek riskli (kırmızı) bir tabloya büründü.

Sağlık Bakanlığı’nın Hayat Eve Sığar uygulaması üzerinden yapılan incelemede nerdeyse tüm ilçelerin tüm yaşam alanlarında aktif korona vakasının olduğu bilgisine ulaşılırken yayınlanan tablolarda her yer kırmızıyı gösterir oldu.

Omicron varyantı ile etkileşimi çok daha artan ve hızla yayılan virüse karşı önlemlerin artması gerekirken bazı vatandaşların hiçbir şey olmamış gibi maskesiz gezmesi, mesafeye ve hijyen kurallarına dikkat etmemesi hastalın yayılmasının en büyük sebebi olarak gözüküyor.

Yeni aşılar, hatırlatma dozları ve özellikle sağlık çalışanlarının verdiği olağanüstü mücadeleye rağmen virüs her geçen gün daha da yakınımızdan insanların canını almaya devam ediyor.

İşte 06.01.2020 saat 11.15 itibari ile ilçe ilçe korona tablosu:

Ahmet Gürakar / TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam