PİYANGODAN KAZANDIĞI ÖDÜLÜ TEKİRDAĞPSOR’A BAĞIŞLADI - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 07:13

PİYANGODAN KAZANDIĞI ÖDÜLÜ TEKİRDAĞPSOR’A BAĞIŞLADI

reklam
PİYANGODAN KAZANDIĞI ÖDÜLÜ TEKİRDAĞPSOR’A BAĞIŞLADI
Son Güncelleme :

19 Ocak 2022 - 10:35

140 views
reklam -->

Tekirdağspor’un Milli Piyango İdaresi’nin izni ile düzenlendiği 55. yıl piyango çekilişinde ödül kazanan iki kişiden biri olan Adem Beşer, kazandığı ödülü Tekirdağspor’a bağışladı.

 667 numaralı biletine ikramiye isabet eden Adem Beşer, İPhone 11 telefonu almaya hak kazandı.

TEKİRDAĞSPOR’A DESTEK OLMAK İSTEDİ

Çekilişten kısa bir süre sonra Tekirdağspor Yönetimi ile iletişime geçen Beşer, bileti Tekirdağ Spor Kulübü’ne destek olmak amacıyla aldığını belirterek kazandığı telefonu da Tekirdağspor’a bağışladığını açıkladı.

MÜLAHİM KURU: “YAPMIŞ OLDUĞU İNCELİKTEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ”

Tekirdağspor Kulübü Başkanı Mülahim Kuru konu hakkında bir açıklama yaparken; “Kulübümüz tarafından 12.01.2022 tarihinde 55.yıl çekilişinde 667 numaralı bilete ıphone 11 telefon isabet etmiştir. Bilet sahibi olan Adem Beşer bey ‘bileti destek amacıyla aldığını belirterek telefonu Tekirdağsporumuza bırakmıştır.’ Kendisine verdiği desteklerden ve yapmış olduğu incelikten dolayı teşekkür ederiz. ifadelerini kullandı.

OTOMOBİL KAZANAN TALİHLİ HENÜZ ORTAYA ÇIKMADI

Öte yandan 493 numaralı bileti ile çekilişten otomobil kazanan talihli halen ortaya çıkmazken Tekirdağspor Kulübü Başkanı Mülahim Kuru, otomobil kazanan kişinin ödülü Tekirdağspor’a bağışlamasını beklediklerini belirtmişti.

Ahmet Gürakar /TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam