ÖZEL STAR MEDİCA HASTANESİ’NE EN İYİ ÖZEL HASTANE ÖDÜLÜ - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 02:29

ÖZEL STAR MEDİCA HASTANESİ’NE EN İYİ ÖZEL HASTANE ÖDÜLÜ

reklam
ÖZEL STAR MEDİCA HASTANESİ’NE EN İYİ ÖZEL HASTANE ÖDÜLÜ
Son Güncelleme :

28 Ekim 2022 - 4:59

335 views
reklam -->

2022 yılının 5. Uluslararası Altın Kalite Ödülleri kapsamında alanında en kaliteli isimler Dedeman Otel’de düzenlenen gecede ödüllendirilirken Özel Star Medica Hastanesi en iyi özel hastane ödülünü aldı.

2022 yılının en başarılı isimlerinin de ödül aldığı törende Tekirdağ Özel Star Medica Hastanesi  Yönetim Kurulu Başkanı Salih Aykan’a  5.Uluslararası Altın Kalite Ödülleri En İyi Özel  Hastane ünvanı ve ödülü takdim edildi.

Yönetim Kurulu Başkanı Salih Aykan Ödülü tüm sağlık çalışanlarının ve pandemi döneminde hayatını kaybeden sağlık çalışanlarının adına aldıklarını ilettiler.

Dedeman Otelin ev sahipliğinde gecenin sunuculuğu ünlü sanatçılar Özlem Yıldız ile Doğancan Özadlı yaparken birbirinden ünlü isimler törende boy gösterdi.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam