NİTELİKLİ CİNSEL SALDIRIDAN ARANAN SURİYELİ TEKİRDAĞ’DA YAKALANDI - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 03:04

NİTELİKLİ CİNSEL SALDIRIDAN ARANAN SURİYELİ TEKİRDAĞ’DA YAKALANDI

reklam
NİTELİKLİ CİNSEL SALDIRIDAN ARANAN SURİYELİ TEKİRDAĞ’DA YAKALANDI
Son Güncelleme :

25 Nisan 2022 - 10:44

133 views
reklam -->

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele Ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekipleri Gaziantep’te nitelikli cinsel saldırı suçundan aranan S.D. yakaladı.

Süleymanpaşa ilçesine bağlı Bahçelievler Mahallesi’nde düzensiz göçmenlere yönelik gerçekleştirilen çalışmada durdurulan bir araçtaki şoför S.D. beyanında farklı bir kimlik gösterirken ekipler yaptıkları araştırmada yalan beyanda bulunduğunu tespit etti.

Yapılan araştırmada Suriye uyruklu S.D.’nin gerçek kimliğine ulaşılırken UYAP sorgusunda Gaziantep 5. Ağır Ceza Mahkemesince Nitelikli Cinsel Saldırı suçundan aranıyor olduğu ortaya çıktı.

Göçmen Kaçakçılığı” olayı ile ilgili olarak Şube Müdürlüğü tahkikata başlarken şüpheli S.D.ile ilgili “Resmi Belgenin Düzenlenmesinde Yalan Beyan” ile ilgili soruşturma açılırken “Nitelikli Cinsel Saldırı” suçu ile ilgili de işlem yapılıp ilgili mercilere teslim edildi.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam