MUSTAFA YEL TEKİRDAĞ’A YAPILAN SOSYAL YARDIMLARI AÇIKLADI - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 03:56

MUSTAFA YEL TEKİRDAĞ’A YAPILAN SOSYAL YARDIMLARI AÇIKLADI

reklam
MUSTAFA YEL TEKİRDAĞ’A YAPILAN SOSYAL YARDIMLARI AÇIKLADI
Son Güncelleme :

12 Ekim 2022 - 4:08

203 views
reklam -->

AK Parti MKYK ve İçişleri Komisyonu Üyesi Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel; Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından Ocak-Ağustos Döneminde Tekirdağ’a yapılan Sosyal Yardımlara ilişkin rakamları paylaştı.

YEL: “YARDIMLARIMIZ ARTARAK DEVAM EDECEK”

Milletvekili Yel yaptığı yazılı açıklamada “Ocak Ağustos döneminde başta doğalgaz ve elektrik yardımı olmak üzere dezavantajlı gruplara, dar gelirli vatandaşlarımıza yapılan yardımlarla vatandaşlarımıza rahat nefes aldırdık. Önümüzdeki dönemlerde de Sosyal yardımlarımız artarak devam edecektir.” dedi.

CUMHURBAŞKANINA TEŞEKKÜR ETTİ

Yapılan destek ve yatırımlardan dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a da teşekkür eden Mustafa Yel; “Tekirdağ’ımıza sağlanan bu sosyal yardım destekleri için Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’a, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız  Sn. Derya YANIK’a için çok teşekkür ediyorum. İlimize , İlçelerimize ve sosyal yardımlardan faydalanan vatandaşlarımıza hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam