MÜNÜR KILIÇ SALLANDI AMA YIKILMADI - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 06:38

MÜNÜR KILIÇ SALLANDI AMA YIKILMADI

reklam
MÜNÜR KILIÇ SALLANDI AMA YIKILMADI
Son Güncelleme :

17 Ocak 2022 - 17:45

211 views
reklam -->

Tekirdağ Madeni Eşya ve Ağaç İşleri Sanatkarlar Esnaf Odası seçimlerinde mevcut başkan Münür Kılıç, Hüseyin Uysal ve Mülayim Çınar ile girdiği yarışta beklediği oy farkına ulaşamasa da ipi göğüsleyen taraf oldu.

3 ADAY BAŞKANLIK İÇİN YARIŞTI

Yeni Sanayi Düğün Salonunda gerçekleşen Tekirdağ Madeni Eşya ve Ağaç İşleri Sanatkarlar Esnaf Odası olağan kongresinde 3 aday başkanlık için mücadele verdi.

Olağan genel kurul gündem maddelerinin tamamlanmasının ardından adaylar söz alarak konuşmalarını gerçekleştirirken Münür Kılıç, Mülayim Çınar ve Hüseyin Uysal oda üyelerinden oy istedi.

SEÇİMİ 45 ÜYENİN OYU BELİRLEDİ

Yaklaşık 3 saat süren seçimler sonunda mevcut başkan Münür Kılıç 387 oy alırken eski başkan Hüseyin Uysal ise 298 oyda kaldı. Mülayim Çınar da oda üyelerinden 74 oy olarak seçimi üçüncü tamamladı.

Seçim sonunda Münür Kılıç’ın sevinci gözlerinden okunurken bir oyun bile değerinin çok yüksek olduğu seçimde, seçimin rengini 45 kişinin oyu belirledi.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam