MUGİAD BASIN İLE KÖPRÜLERİ KURDU - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 05:29

MUGİAD BASIN İLE KÖPRÜLERİ KURDU

reklam
MUGİAD BASIN İLE KÖPRÜLERİ KURDU
Son Güncelleme :

29 Temmuz 2022 - 15:25

157 views
reklam -->

MUGİAD (Muratlı Kalkındırma ve Girişimci İşadamları Derneği) Başkanı Kerem Demir, basın mensuplarını onore etmek adına kahvaltı organizasyonu düzenledi.

24 Temmuz Basın Özgürlüğü için Mücadele Günü dolayısıyla düzenlenen buluşma yoğun program nedeniyle birkaç gün gecikmeli de olsa gerçekleştirilirken programa Tekirdağ ve Muratlı’dan çok sayıda basın mensubu katıldı.

“BASIN MENSUPLARIMIZLA BİREBİR TANIŞMAK İÇİN BÖYLE BİR ORGANİZASYON DÜZENLEDİK”

Kısa bir konuşma yaparak basın mensuplarına seslenen Muratlı Kalkındırma ve Girişimci İşadamları Derneği Başkanı Kerem Demir basının önemine vurgu yaparken; “Basın mensuplarımızla birebir tanışmak için böyle bir organizasyon düzenledik. Kamuoyunu en doğru şekilde bilgilendirmek için çalışan sizin gibi kıymetli basın mensuplarımıza davetimize icabet ettiğiniz çok teşekkür ederim.” dedi.

“HER BİRİNİZİ ÇALIŞMALARINIZDAN DOLAYI TEBRİK EDERİM”

Görevlerini layıkıyla yapan basın mensuplarına ayrıca teşekkür ederek sözlerine devam eden Başkan Demir; “Trakya’nın, Tekirdağ’ın nabzını tutup, ilimize, ilçemize yönelik her türlü haberi en kısa zamanda bizlere ulaştırdığınız için sizlerle gurur duyuyoruz. Her birinizi çalışmalarınızdan dolayı tebrik ederim.” İfadelerini kullandı.

Organizasyon basının sorunları, gelişimi için yapılabilecekler, Muratlı Kalkındırma ve Girişimci İşadamları Derneği’nin çalışmaları ve planlarının sohbet ortamında konuşulması ve fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Özlem Gürakar / TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam