MİLLET İTTİFAKI HAZIRLIKLARA BAŞLADI - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 07:18

MİLLET İTTİFAKI HAZIRLIKLARA BAŞLADI

reklam
MİLLET İTTİFAKI HAZIRLIKLARA BAŞLADI
Son Güncelleme :

25 Şubat 2022 - 12:11

154 views
reklam -->

İYİ Parti Tekirdağ İl ve Süleymanpaşa İlçe Teşkilatı Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Başkanlığına nezaket ziyaretinde bulundu.

İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya, İYİ Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Ali Darıcı, İYİ Parti Tekirdağ İl ve Süleymanpaşa İlçe yöneticilerinin katıldığı ziyarette her iki partinin de çalışmaları sohbet ortamında değerlendirilirken olası erken seçim, neredeyse her şeye gelen zamlar ile yerel ve ulusal gündem değerlendirildi.

SAYGIN: “GÜZEL GÜNLER İÇİN MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ”

Ziyaret sonrası açıklama yapan CHP Tekirdağ İl Başkanı Şener Zeynel Saygın; “Millet İttifakında milletimiz için bizle birlikte çalışan İYİ Parti’nin değerli İl Başkanı ve yöneticilerini ağırlamaktan mutluluk duyduk. Devletimizin ve milletimizin geleceği için Millet İttifakı olarak çalışmalara devam edeceğiz. Hep birlikte güzel günler için mücadelemizi sürdüreceğiz. İYİ Partili yöneticilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

ALKAYA: “MÜCADELEMİZ MEYVESİNİ VERECEK VE HALKIMIZ KAZANACAK”

Ziyaret ile ilgili açıklamada bulunan İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya ise vatandaşın yaşadığı sıkıntıları çözmek için kolları sıvadıklarını belirtti. Alkaya; “Biz İYİ Parti olarak vatandaşımızın çektiği sıkıntıları biliyoruz. Bu noktada Millet İttifakı olarak birlikte hareketle halkımızı huzura kavuşturmak için çalışıyoruz. Çok değil kısa bir süre sonra bu mücadelemiz meyvesini verecek ve halkımız kazanacak. Bugün bizleri misafir eden Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Başkanı ve değerli yöneticilerine de teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam