MHP SEÇİM ÇALIŞMALARINA MURATLI’DAN BAŞLADI - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 10:13

MHP SEÇİM ÇALIŞMALARINA MURATLI’DAN BAŞLADI

reklam
MHP SEÇİM ÇALIŞMALARINA MURATLI’DAN BAŞLADI
Son Güncelleme :

07 Aralık 2023 - 9:34

309 views
reklam -->

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tekirdağ İl Başkanlığı, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde seçim çalışmalarına hızlı bir başlangıç yaptı. MHP Tekirdağ İl Başkanı Süleyman Fethi Şirin ve İl Yönetim Kurulu üyeleri, yoğun bir kalabalıkla Muratlı İlçe Başkanlığı’nda seçim çalışmalarına start verdi.

“SEÇİM SÜRECİNDE AZİMLE ÇALIŞACAĞIMIZIN SÖZÜNÜ VERİYORUZ”

Seçim çalışmalarının başlamasıyla birlikte MHP Tekirdağ İl Başkanı Şirin, yaptığı açıklamada; “Tekirdağ’da Milliyetçi Hareket Partisi olarak güçlü bir şekilde yer alarak Milliyetçi Hareket Partisi’nin ve Cumhur İttifakı’nın belediye sayısını arttıracağımızı ve seçim sürecinde azimle çalışacağımızın sözünü veriyoruz.” dedi.

ÇALIŞMALAR TÜM TEKİRDAĞ GENELİNDE AYNI HEYECAN VE COŞKUYLA DEVAM EDECEK

Süleyman Fethi Şirin; “Halkımıza daha iyi hizmet sunmak, Milliyetçi Hareket Partisi’nin ve Cumhur İttifakının yerel hizmetlerini hemşehrilerimize sağlamak için var gücümüzle çalışacağız. Muratlı’dan başladığımız bu seçim kampanyası, tüm Tekirdağ genelinde aynı heyecan ve coşkuyla devam edecek.” şeklinde konuştu.

Seçim çalışmalarının, yerel yönetimlerde Milliyetçi Hareket Partisi’nin hizmetlerini İl ve İlçe sakinlerine sağlamayı hedeflediği anlatılırken, Muratlı İlçe Başkanlığı’nda yapılan toplantıda partililerin coşkusu dikkat çekti. MHP Tekirdağ İl Başkanlığı, seçim çalışmalarına il genelinde devam edeceklerini bildirdi.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam