MERDANOĞLU VE EKŞİ DERTLERE DEVA OLMAYA GELDİ - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 03:48

MERDANOĞLU VE EKŞİ DERTLERE DEVA OLMAYA GELDİ

reklam
MERDANOĞLU VE EKŞİ DERTLERE DEVA OLMAYA GELDİ
Son Güncelleme :

24 Aralık 2021 - 10:48

152 views
reklam -->

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan’ın Baş Danışmanı 22. ve 23. dönem Milletvekili Ali İhsan Merdanoğlu ve Genel Merkez Kurucu Üyesi milli sporcu Bahar Ekşi, DEVA Partisi Tekirdağ İl teşkilatı ile bir araya geldi.

Basın toplantısı ile başlayan buluşmada DEVA Partisi Tekirdağ İl Başkanı Hasan Berk Çebi 2021 yılı değerlendirmesi yaptı.

ÇEBİ: “PARTİMİZ HALKIMIZA UMUT OLMUŞTUR”

Başkan Çebi; “2021’de keşke yaşanmasaydı dediğimiz ekonomik düzen, daha doğrusu düzensizlik halkımızı zor durumda bırakıp yeni bir arayışa sokmuştur. Yaklaşık 1 yıl önce kurulan partimiz halkımıza umut olmuştur. Tekirdağ çapında 1500 üye ve 3 bine yaklaşan gönüllü kaydımız bizim doğru yolda olduğumuzu göstermektedir. Daha çok yolumuz var, daha çok çalışacağız. Biz bu şehrin dertlerini de devasını da görüyoruz.” dedi.

DEVA Partisi Tekirdağ İl Başkanı Hasan Berk Çebi’nin konuşmasının ardından Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan’ın Baş Danışmanı 22. ve 23. dönem Milletvekili Ali İhsan Merdanoğlu ve Genel Merkez Kurucu Üyesi milli sporcu Bahar Ekşi kısaca kendilerini tanıtırken yaptıkları çalışmalardan bahsettiler.

MERDANOĞLU: “HER ÇALDIĞIMIZ KAPIDA VATANDAŞLARIMIZIN DERTLERİNİ DİNLEYİP ÇÖZÜMLERİMİZİ ANLATIYORUZ”

Ali İhsan Merdanoğlu; DEVA Partisi’nin çalışmalarına ulusal basında yer verilmemesine tepki olarak halka ulaşmak üzere sürekli kapı kapı gezdiklerini belirterek; “Maalesef ana akım medya partimizin hiçbir haberine yer vermiyor. Biz de çalışmalarımızı ilçe ilçe, köy köy, hatta kapı kapı gezerek yapıyoruz. Her çaldığımız kapıda vatandaşlarımızın dertlerini dinleyip çözümlerimizi anlatıyoruz. Vatandaşlarımızın huzuru, ülkemizin geleceği için çok çalışıyoruz.” diye konuştu.

EKŞİ: “ÜLKEMİZDE SPOR ORGANİZASYONLARI DA SİYASETİN BİR PARÇASI HALİNE GELDİ”

Eski milli sporcu Bahar Ekşi de sporun siyasete alet edilmesini üzüntüyle izlediklerini ifa ederken; “Gönül ister ki spor organizasyonları siyasetten uzak olsun, bağımsızlığını korusun. Ancak maalesef ülkemizde spor organizasyonları da siyasetin bir parçası haline geldi. Bu sadece göz önündeki dallarda değil amatör branşlarda da geçerli. 5 Ocak tarihinde oynanacak Türkiye Süper Kupası’nın Katar’da olmasının sebebi de aslında budur.” şeklinde konuştu.

PAZAR ZİYARETİ YAPIP VATANDAŞLARI DİNLEDİLER

Basın toplantısı basın mensuplarının soruları ile devam ederken toplantının ardından Merdanoğlu ve Ekşi DEVA Partisi Tekirdağ İl Teşkilatı ile bir araya geldi. İl teşkilat görüşmesinin ardından sahaya inen ekip Perşembe pazarını esnafı ziyaret edip alışveriş yapan vatandaşların görüşlerini dinledi.

Ahmet Gürakar / TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam