MEHMET TURAN AYRANCI BASK TEKİRDAĞ İL TEMSİLCİSİ OLDU - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 06:33

MEHMET TURAN AYRANCI BASK TEKİRDAĞ İL TEMSİLCİSİ OLDU

reklam
MEHMET TURAN AYRANCI BASK TEKİRDAĞ İL TEMSİLCİSİ OLDU
Son Güncelleme :

17 Haziran 2022 - 2:22

176 views
reklam -->

Bağımsız Kamu Görevlileri Sendikaları Konfederasyonu (BASK) Tekirdağ temsilcisi Anadolu Eğitim Sendikası Tekirdağ Temsilcisi Mehmet Turan Ayrancı oldu.

BASK  ve bağlı sendikaların yürüttüğü bağımsız sendikacılık anlayışı, gücünü sadece üyelerinden alan ve onların hak ve çıkarlarının korunması ve geliştirilmesi mücadelesi veren bu mücadelede AES Tekirdağ il temsilciliğini de yürüten Mehmet Turan AYRANCI BASK Tekirdağ İl Temsilcisi olarak yetkilendirildi.

BASK TEKİRDAĞ İL TEMSİLCİSİ MEHMET TURAN AYRANCI KİMDİR?

 1988 yılında Adana\’nın Ceyhan ilçesinde doğdu. İlk ve ortaokulu Ceyhan\’da bitirdi. Lise eğitimini Ankara Hasanoğlan Atatürk Anadolu Öğretmen Lisesi\’nde, lisans eğitimini Anadolu Üniversitesi Özel Eğitim Öğretmenliği bölümünde tamamladı.

İşitme Engelliler Öğretmenleri Derneği Kurucu Üyeliği ve Genel Başkanlığı görevlerinde bulundu. Özel Eğitimciler Derneği Tekirdağ İl Temsilciliği ve Anadolu Eğitim Sendikası Tekirdağ İl Temsilciliği görevlerine devam etmektedir. Tekirdağ\’da ilkokulda özel eğitim öğretmeni olarak görevini sürdüren Mehmet Turan AYRANCI, Haziran 2022\’de Bağımsız Kamu Görevlileri Sendikaları Konfederasyonu Tekirdağ Temsilciliğine getirilmiştir. Evli ve bir kız babasıdır. İletişim: 0506 507 0374

Güven Tekirdağ Gazetesi ve Tekirdağ Canlı Haber İnternet Haber Sitesi olarak Mehmet Turan Ayrancı’yı tebrik eder, yeni görevinde başarılar dileriz.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam