YAZ OKULU ÖĞRENCİLERİNE GEZİ SÜRPRİZİ - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 09:39

YAZ OKULU ÖĞRENCİLERİNE GEZİ SÜRPRİZİ

reklam
YAZ OKULU ÖĞRENCİLERİNE GEZİ SÜRPRİZİ
Son Güncelleme :

23 Ağustos 2022 - 8:29

220 views
reklam -->

Marmaraereğlisi Belediyesi, Gençlik Merkezi Yaz Okulu’nda eğitim gören öğrencilere müze ve tema park gezisi düzenledi. Çocuklar hem anlamlı hem de keyifli bir gün geçirdiler.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı faaliyet gösteren; Gençlik Merkezi Yaz Okulu’nda eğitim-öğrenim gören çocuklar, sürpriz geziler kapsamında çevre illerde bulunan Atatürk Evi Müzesi ve Tema Park’a götürüldü.

ATATÜRK MÜZE EVİNİ ZİYARET ETTİLER

Marmaraererğlisi Belediyesi’nin çocuklar için tahsis edilen araçlarıyla tema parka giden minikler, çocuklar için inşa edilen hayal dünyasında gönüllerince eğlendiler. Ardından Ata’mızın hatırasının yaşatıldığı Atatürk Müze Evi’ni ziyaret eden minikler, Ata’mızın hayatı ile ilgili merak ettikleri bilgileri uzman rehberler tarafından öğrenerek, merak ettiği soruların cevaplarını aldılar.

Marmaraereğlisi Belediyesi Gençlik Merkezi Yaz Okulu öğrencileri geziden duydukları mutluluklarını dile getirerek Belediye Başkanı Hikmet Ata’ya teşekkür ettiler.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam