MARMARAEREĞLİSİ ULUSLARARASI FARKINDALIK YARATTI - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 03:48

MARMARAEREĞLİSİ ULUSLARARASI FARKINDALIK YARATTI

reklam
MARMARAEREĞLİSİ ULUSLARARASI FARKINDALIK YARATTI
Son Güncelleme :

05 Ağustos 2022 - 7:33

279 views
reklam -->

Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından Yaz Şenlikleri kapsamında dördüncüsü gerçekleştirilen Uluslararası Plaj Voleybolu Halk Şenliği, ulusal ve uluslararası maçlara ev sahipliği yaptı. Otizm ve Down Sendromuna farkındalık yaratmak amacıyla sinema, tiyatro ve dizi sanatçıları tarafından gerçekleştirilen plaj voleybolu karşılaşmaları eğlenceli anlara sahne oldu.

Marmaraereğlisi Belediyesi, Marmara BeachVolley Organizasyon ve Mavi Martı Otizm Spor Kulübü’nün ortaklaşa düzenlediği ‘Ünlülerle Plaj Voleybolu’ etkinliğine; Bekir-Nazife Aksoy, Işık-Yunus Günçe, Metin Yıldız, Seher Kılıç, Sevtap Özaltın ve Erjena Avokadnas gibi sevilen isimler katılırken İspanya, Kosova, Yunanistan, Bulgaristan ve Moldava’dan katılan yabancı oyuncularla, Bahar Toksoy Guidetti – Müge Ocakçı gibi ülkemizin Milli Voleybolcularının da yer aldığı 12 kadın takımı katıldı.

4. PLAJ VOLEYBOLU HALK ŞENLİĞİ’NE YOĞUN İLGİ

Tekirdağ ili Ulusal Voleybol Hakemlerinin görev aldığı karşılaşmalar, tribünleri dolduran izleyenler tarafından keyifle izlendi. Gösteri maçı sonrasında sanatçı Emra Dolen, yeni albümündeki ilk şarkısı Felsefe isimli parçası ile tribünleri coşturdu. Tüm seyirci, sanatçı ve voleybolcuların katılımı ile söylenen ‘Hayat Bayram Olsa’ isimli şarkı ile büyük coşku yaşandı. Mavi Martı Otizm Spor Kulübü üyeleri, Otizim ve Down Sendromlu bireyler, ünlülerle voleybol oynayıp, bol bol fotoğraf çektirdiler. Etkinlikte Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata ve Marmaraereğlisi Kaymakamı Gökhan Gürbüzerol konuşma yaparak sanatçı ve voleybolculara bu konuda gösterdikleri duyarlılık için teşekkür ederek, katılan tüm sporculara başarılar dilediler.

“OTİZME MAVİ IŞIK YAKTIK”

Farkındalık yaratmaktan dolayı memnuniyetini dile getiren Ata; ‘’Yaz Şenlikleri kapsamında ‘’Otizme mavi ışık yak’’ sloganıyla farkındalık yaratarak, Uluslararası Plaj Voleybolu Şenliği’nin bu yıl dördüncüsünü gerçekleştiriyoruz. Trakya’nın turizm kenti olan ilçemizde kumsallarımızın misafirlerimizle dolup taştığı yaz döneminde, hem vatandaşlarımızın eğlenmesi hem de otizme farkındalık oluşturmak adına Marmaraereğlisi Belediyesi olarak her yıl böyle bir etkinliğe imza atıyoruz. Her defasında daha iyisini yapmaya gayret ettiğimiz Plaj Voleybolu Şenliğimizi, bu yıl çok daha fazla ses getirecek bir farkındalık programıyla birleştirdik. Emeği geçen herkese, sanatçılarımıza, sporcularıma ve destek veren tüm kurumlarımıza teşekkür ederim. Halkımızın ilgisinden çok mutluyuz umarım önümüzdeki yıl çok daha fazla sporcu ve sporsever ile bu turnuvayı düzenleyeceğiz.” dedi.

Final maçlarında turnuvaya İspanya’dan katılan Ester Ribera ve CatalinaPol çifti şampiyon olurken, Bahar Toksoy Guidetti-Müge Ocakçı çifti ikinci, Moldova’da EugeniaCeban-AnyaNikolaeva çifti üçüncü oldular. Halk turnuvasında ise Zafer Akdemir-Rahman Kurul çifti şampiyon olurken, RafaelOliviera-İrfan konan çifti ikinci oldu. Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, Marmaraereğlisi Belediye Başkan Yardımcısı Sinem Özüpek, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Saygı, Marmaraereğlisi İlçe Emniyet Müdürü Metin Temizer, Mavi Martı Otizm Spor Kulübü Başkanı Emre Mercan, Beachvoley Organizasyon’dan Kadir Hergüner tarafından kazanan takımlara kupa ve plaketleri takdim edildi.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam