KADİR ALBAYRAK’TAN AMATÖR FUTBOL KULÜPLERİNE 1 MİLYON 620 BİN LİRA DESTEK - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 05:46

KADİR ALBAYRAK’TAN AMATÖR FUTBOL KULÜPLERİNE 1 MİLYON 620 BİN LİRA DESTEK

reklam
KADİR ALBAYRAK’TAN AMATÖR FUTBOL KULÜPLERİNE 1 MİLYON 620 BİN LİRA DESTEK
Son Güncelleme :

24 Ocak 2022 - 15:53

145 views
reklam -->

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, aralık ayı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisi’nde alınan amatör futbol kulüplerine destek kararını düzenlenen törenle yürürlüğe soktu.

ALBAYRAK: “SPORCULARIMIZIN VE KULÜPLERİMİZİN YANINDAYIZ”

Tekirdağ DES Otel’de gerçekleşen programda konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak;  “Bugün Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Tekirdağspor, Çerközköy 1911 Spor ve Kapaklıspor’a 150’şer bin TL destek sağladık. Süper Amatör Lig’de mücadele eden 14 takımımıza 50’şer bin TL olmak üzere toplam 700 bin TL; ayrıca 1. Amatör Lig’deki 29 takımımıza ve 2. Amatör Lig’teki 18 takımımıza 10’ar bin TL olmak üzere toplam 470 bin TL nakdi yardımda bulunuyoruz. 2022 yılı Ocak ve Şubat ayları içerisinde tüm nakdi yardımlarımızı kulüplerimize teslim etmiş olacağız. Kulüplerimizin başarılarının 2021-2022 sezonunda artarak devam edeceğine olan inancımla tüm kulüplerimize başarılar diliyorum. Sporcularımızın ve kulüplerimizin yanındayız. Spora desteğimiz 2021-2022 sezonunda da devam ediyor. ” ifadelerini kullandı.

“ERGENE VELİMEŞESPOR…”

Tekirdağ’ın profesyonel liglerdeki tek temsilcisi Ergene Velimeşespor hakkında da konuşan Başkan Albayrak; “Ergene Velimeşespor ile gurur duyuyoruz. Şehrimizi en iyi şekilde 2. Lig de temsil etmeye çalışıyor. Diyorlar ki niye yardımda bulunmuyorsunuz? Geçmişte bunu yaşamıştık. Tekirdağspor’a 3. Lig’e çıkarken destek olmuştuk. Ancak Profesyonel Liglerde büyükşehir belediyelerinin nakdi olarak yardım yapma şansı yok. Böyle bir yasa yok. Nasıl yapıyor diğerleri araştırıyoruz. Nakit yardım yapma şansımız olsa bugün meclisten çıkarırız. 62 belediye meclis üyemde Ergene Velimeşespor’un 1. Lige çıkmasını canı gönülden ister. Ancak maalesef bazen olmuyor. Profesyonel liglerdeki kulüplerimize destek verememenin sıkıntısını yaşıyoruz.” diye konuştu.

Başkan Albayrak’ın konuşmasının ardından kulüp başkanlarına destek ödülleri takdim edilmesi ile tören sona erdi.

Ahmet Gürakar /TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam