İYİ PARTİ TEKİRDAĞ MİLLETVEKİLİ HAMŞİOĞLU’NDAN ÇİÇEK YERİNE SMA DESTEĞİ - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

1 Mayıs 2024 - 02:16

İYİ PARTİ TEKİRDAĞ MİLLETVEKİLİ HAMŞİOĞLU’NDAN ÇİÇEK YERİNE SMA DESTEĞİ

reklam
İYİ PARTİ TEKİRDAĞ MİLLETVEKİLİ HAMŞİOĞLU’NDAN ÇİÇEK YERİNE SMA DESTEĞİ
Son Güncelleme :

15 Nisan 2024 - 3:39

174 views
reklam -->

Milletvekili seçildiği günden itibaren SMA’lı çocukların hak ettikleri tedaviye ulaşabilmeleri için özel bir gayret gösteren İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Selcan Taşçı Hamşıoğlu, bundan böyle kutlama ve tebrik çiçeklerine ayırdığı bütçenin tamamını Tekirdağ’daki SMA hastası çocukların kampanyalarına destek için kullanacağını açıkladı.

Hamşıoğlu, bu yöndeki ilk adımını 31 Mart 2024’te Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na seçilen Candan Yüceer ve 11 ilçe belediye başkanına çiçek yollamak yerine adlarına bağışta bulunarak attı.

İYİ Partili vekil,  Çorlu’da yaşayan SMA Tip 1 hastası Yağız Batu Demirtaş’ın kampanya hesabına, Tekirdağ’ın 12 belediye başkanı adına 1000’er TL bağışta bulundu.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam