HSV HAMBURG FOOTBALL SCHOOL TEKİRDAĞ’DA - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 06:58

HSV HAMBURG FOOTBALL SCHOOL TEKİRDAĞ’DA

reklam
HSV HAMBURG FOOTBALL SCHOOL TEKİRDAĞ’DA
Son Güncelleme :

28 Ekim 2022 - 18:06

1.148 views
reklam -->

Tekirdağ’da futbola bakış açısını değiştiren, açtığı Beşiktaş Futbol Okulu, Trabzonspor Futbol Okulu ve Süleymanpaşa Namık Kemal Spor Kulübü’nde Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu olarak görev alan deneyimli antrenör Fatih Esirgen, yine bir ilke imza atarak Almanya’nın önemli spor kulüplerinden olan HSV HAMBURG Futbol Okulu’nu Tekirdağ’a getirdi.

KAYITLAR BAŞLADI

19 Kasım Cumartesi günü çalışmaların başlayacağı HSV HAMBURG Football School için kayıtlar başlarken, 4-16 yaş arası kız ve erkek sporcular kayıt yaptırabileceklerdir.

Konuyla ilgili olarak Güven Tekirdağ Gazetemiz ve Tekirdağ Canlı Haber İnternet Haber Sitemize açıklamalarda bulunan deneyimli hoca Fatih Esirgen, Tekirdağ hatta Trakya’da bir ilki başarmanın mutluluğunu yaşadığını dile getirirken şunları söyledi:

“HSV HAMBURG KULÜBÜ’NÜ TEKİRDAĞ İLE TANIŞTIRDIĞIMIZ İÇİN ÇOK MUTLUYUZ”

“Öncelikle uluslararası düzeyde tanınan, dünyanın dört bir yanında futbol okulları bulunan, ve bu okullarda eğittiği sporcuları kendi bünyesine katarak mücadele eden HSV HAMBURG Futbol Kulübü’nü Tekirdağ ile tanıştırdığımız için çok mutluyuz. Artık çocuklarımız yetenekleri ve çalışma azimleriyle bir anda Avrupa’nın yolunu tutup geleceğin büyük isimleri arasına adlarını yazdırabilecekler.”

 “FUTBOLUN YANI SIRA İNGİLİZCE VE ALMANCA DİL EĞİTİMLERİMİZ DE OLACAK”

“Biz burada sadece futbol öğretmeyeceğiz; yanısıra İngilizce ve Almanca dil kurslarımız da mevcut olacak. Çocuklarımızın hem sportif hem de bireysel gelişimlerine katkıda bulunacağız. Yağ ve kas oranı ölçümleri ve kişiye özel sporcu beslenme uzmanlarımızın desteği ile sağlıklı beslenme programları hazırlayarak, sporcularımızın fiziksel gelişimlerine de dikkat edeceğiz. Düzenli diyetisyen kontrolleri, vücut analizleri ve A’dan Z’ye Avrupa’da futbol okullarında yapılan ne varsa kulübümüzde de mevcut olacak. Aynı zamanda yurt içi ve yurt dışı kamplarımız ile sporcularımız adeta büyük kulüpler için görücüye çıkacaklar.”

“BİZİM HAYALLERİMİZ ÇOK BÜYÜK”

 “Yetenekli ve gelişim gösteren sporcularımız HSV HAMBURG TURKEY scouts (yetenek avcıları) tarafından izlenecekler. Bu aslında şu demek; yetenekli ve gelişime açık gençlerimiz HSV HAMBURG ya da Türkiye’de pilot takım uygulamasında anlaşmalı profesyonel kulüplerde boy gösterebilecekler. Lisanslı sporcu olma şansını yakalayıp belki de çok büyük bir kariyer ile milli takımımızın vazgeçilmezi olacaklar. Bizim hayallerimiz çok büyük; ancak bizim gençlerimiz bu hayallerin de ötesine geçebilecek kabiliyette.”

Özlem Gürakar

GÜVEN TEKİRDAĞ GAZETESİ – TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam