TEKİRDAĞ’DAN SÜPER LİG’E TRANSFER OLDU - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 11:39

TEKİRDAĞ’DAN SÜPER LİG’E TRANSFER OLDU

reklam
TEKİRDAĞ’DAN SÜPER LİG’E TRANSFER OLDU
Son Güncelleme :

01 Ekim 2022 - 19:40

728 views
reklam -->

Süleymanpaşa Namık Kemal Spor Kulübü U 15 oyuncusu Sarp Çınar Soykal, Süper Lig ekiplerinden Vavacars Fatih Karagümrük’e transfer oldu.

2008 doğumlu oyuncu 14 yaşındaki Sarp Çınar Soykal Süleymanpaşa Namık Kemal Spor Kulübü’nde Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Fatih Esirgen’in yetiştirip ülke futboluna kazandırdığı genç yeteneklerden biri olurken deneyimli hoca konu hakkında açıklamalarda bulundu.

ESİRGEN: “ADIMIZIN FUTBOLCU FABRİKASI OLARAK ANILMASI İÇİN MÜCADELE EDİYORUZ”

Süleymanpaşa Namık Kemal Spor Kulübü olarak en temel amaçlarının yetenekli gençlere değer katarak ülke futboluna hizmet etmesini sağlamak olduğunu belirten Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Fatih Esirgen; “Kulübümüz bünyesinde bizlerin hedefi bir futbol takımı olarak sürekli üst liglere çıkıp mücadele etmekten çok hem ülke hem de Tekirdağ futboluna yetenekli gençler kazandırıp onlara değer katarak iyi yerlere gelmelerini sağlamak. Bu noktada adımızın aslında futbolcu fabrikası olarak anılmasını istiyoruz. Bizler ekip olarak bunun için çalışıyoruz. Sarp Çınar Soykal da bu fabrikadan çıkan son değer. “ dedi.

“AMACIMIZ YETENEĞİ AHLAK VE ÇALIŞKANLIK İLE BİRLEŞTİRMEK”

Her zaman ahlaklı ve çalışkan iyi bir olan profesyonel futbolcular yetiştirme hedeflerinde olduklarının altını çizen Süleymanpaşa Namık Kemal Spor Kulübü Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Fatih Esirgen; “Sarp Çınar Soykal daha 14 yaşında olmasına rağmen ahlaklı ve çok çalışkan bir isim. Bizlerin de amacı bu. Futbolcularımızın yeteneklerini Süleymanpaşa Namık Kemal Spor Kulübü olarak ahlaklı, çalışkan ve iyi insan özellikleri ile birleştirmek. Bunu başarmış olmak bizlerin en büyük mutluluğu oluyor.” diye konuştu.

“HEM ÜLKE FUTBOLUNA HEM DE MİLLİ TAKIMIMIZA UZUN YILLAR HİZMET EDER”

Son olarak Sarp Çınar Soykal’ın geleceği hakkında konuşan Esirgen; “Sarp Çınar Soykal, çok yetenekli bir oyuncu. Vavacars Fatih Karagümrük’ün yanı sıra başka büyük kulüpler tarafından da takip edildiğini biliyoruz. Kendisi Karagümrük’ü seçti. Biz de kulüp olarak tüm kolaylıkları sağlayıp transferini gerçekleştirdik. İnşallah ülke futbolumuza hayırlı olur. Hem ülke futboluna hem de milli takımımıza uzun yıllar hizmet eder. Kendisine başarılar dilerim. Yolun açık olsun Sarp Çınar Soykal” ifadelerini kullandı.

Özlem Gürakar / TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam