HAYIRSEVER İŞ ADAMI YAŞAR KAPTAN ÇEBİ HAYATINI KAYBETTİ - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 07:25

HAYIRSEVER İŞ ADAMI YAŞAR KAPTAN ÇEBİ HAYATINI KAYBETTİ

reklam
HAYIRSEVER İŞ ADAMI YAŞAR KAPTAN ÇEBİ HAYATINI KAYBETTİ
Son Güncelleme :

04 Haziran 2024 - 19:16

381 views
reklam -->

Kaptan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Kaptan Çebi, 88 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Trabzon doğumlu olan Tekirdağ’da yaptığı yatırımlar ve binlerce kişiye iş kapısı sağlaması ile tanınan hayırsever iş adamı Yaşar Kaptan Çebi, sağlık sorunları sebebiyle sabah saatlerinde hastaneye kaldırıldı.

Durumu ağırlaşan Yaşar Kaptan Çebi, akşam saatlerinde hayata gözlerini yumdu.

Çebi Vakfı, Tekirdağ Şafak Gazetesi, Kaptan Demir Çelik ve onlarca kuruluşun altına imza atan Türkiye’nin tanınan ve sevilen iş adamlarından olan Yaşar Kaptan Çebi’nin cenazesi 5 Haziran 2024 Çarşamba günü ikindi namazına müteakiben Altunizade’de bulunan İlahiyat Fakültesi Camii’nde kılınacak namazın ardından Çengelköy’de bulunan aile kabristanına defnedilecek.

Güven Tekirdağ Gazetesi ve Tekirdağ Canlı Haber internet sitesi olarak Başta Çebi ailesi, Tekirdağ Şafak Gazetesi ve Kaptan Grup olmak üzere tüm sevenlerine baş sağlığı dileriz.

Özlem Gürakar

GÜVEN TEKİRDAĞ GAZETESİ – TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam