HAYIRSEVER ERDAĞ 13. GELENEKSEL HALK İFTARINI DÜZENLEDİ - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 10:35

HAYIRSEVER ERDAĞ 13. GELENEKSEL HALK İFTARINI DÜZENLEDİ

reklam
HAYIRSEVER ERDAĞ 13. GELENEKSEL HALK İFTARINI DÜZENLEDİ
Son Güncelleme :

28 Nisan 2022 - 2:00

205 views
reklam -->

Tekirdağlı Ceza Hukukçusu Doç. Dr. Ali İhsan Erdağ, kendi imkanları ile 13.’sünü düzenlediği “Halk İftarı“nda yüzlerce kişiyi Barbaros Limanı’nda bir araya getirdi.

Katılım gösterenlerin arasında; İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya, Parti Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşları, Oda Başkanları, Basın Mensupları ve Barbaros Halkı yer aldı.

Mevcut İktidara muhalif olduğunu belirten Doç. Dr. Erdağ, böylesi bir günde siyasete yer vermeyeceğinin altını çizerek: “Pandemi dolayısıyla iki sene ara vermek durumunda kaldığımız iftarlarımıza Allah’ın izniyle bu sene eriştik çok şükür nasip oldu. Allah’ım izin verirse ömrüm yettiğince iftar vermeye devam edeceğim. Ramazanın birlik ve beraberliği birleştirici güçtür. Bu birlikteliğe katkı sağlayıp katılım gösterdiğiniz için her birinize tek tek teşekkür ederim. Emeği geçen kim varsa teşekkürü borç bilirim ayrıca Barbaros’un Gençlerine özel teşekkürlerimi iletmek isterim. Bu vesileyle yaklaşmakta olan Ramazan Bayramınızı da en içten dileklerimle kutlarım” şeklinde konuştu.    

Özlem Gürakar / TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam