HAYIR ÇARŞISI HİZMETE AÇILDI - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 09:20

HAYIR ÇARŞISI HİZMETE AÇILDI

reklam
HAYIR ÇARŞISI HİZMETE AÇILDI
Son Güncelleme :

08 Haziran 2022 - 16:08

223 views
reklam -->

CHP Tekirdağ İl Kadın Kolları Başkanlığı’nın sosyal yardımlaşma projesi kapsamında hayata geçirdikleri Hayır Çarşısı, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka’nın katılımıyla hizmete açıldı.

İhtiyaç sahipleri için oluşturulan, hayırseverler tarafından bağışlanan eşyaların yer aldığı çarşıda;  ayakkabıdan, gelinliğe, kıyafetten, çantaya ve hatta mobilyaya kadar birçok ürün yer alıyor.

YONTAR: “SİYASET GÖZETMEDEN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞIYORUZ”

Pandemi nedeniyle zor bir süreçten geçtiklerini fakat çalışmalarını sürdürdüklerini, yaklaşık bin kişinin çarşıdan yararlandığını, parti gözetmeden herkese ulaşıp, yetişmeye çalıştıklarını söyleyen CHP Kadın Kolları Başkanı Nurten Yontar; “Sayın Genel Başkanımızın Kurultaydan sonra dediği gibi bizim ailelere, özellikle de kadın ve çocuklara ulaşmamız gerekiyordu. İlçe kadın kolları başkanlarımızla bir proje ürettik. Sadece burada değil belediyemiz olmayan dört ilçede de bunu yapmaya çalıştık. Buradaki en büyük imkanımız, İl Başkanlığı binamızda böyle bir alana sahip olmak. Hayırseverlerin getirdiği eşyalar, pandemi döneminde yaklaşık bin aileye ulaştırıldı. Burada görülmeyen ev eşyaları da var. Mobilya, beyaz eşyalar da mevcut. Buraya getiremiyoruz ama ailelere doğrudan ulaştırıyoruz. İhtiyaç sahipleri buradan gelip, giyinip mutlu şekilde gidiyor. Bizler, genel başkanımızın öncülüğünde herkese ulaşmaya çalışıyoruz. Buradan birçok kişiye kolilerce eşya yardımında bulunduk. Herkese dokunduk. Siyaset gözetmeden her ihtiyaç sahibine koşmaya çalışıyoruz. Hayırseverler tarafından getirilen ve kullanılabilecek durumda olan ikinci el eşyaları ihtiyaç sahipleri ile buluşturuyoruz. İl ve İlçe başkanlarımıza bu süreçte bizlere destek oldukları için teşekkür ederiz ”dedi.

NAZLIAKA: “DAYANIŞMA İLE BİRÇOK ŞEYİN ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ”

Tekirdağ Kadın Kollarını tebrik eden CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka; “Halka dokunan örnek projelere ihtiyaç var. Evinde giymediği kıyafet, kullanmadığı mobilyası olan, kenarda beklettikleri eşyalar birçok kişinin derdine derman olabilir. Buraya getirip gönül rahatlığıyla bırakabilirsiniz. Başkanlarımız da mutlaka ihtiyaç sahiplerine ulaştıracaktır. Dayanışma ile birçok şeyin üstesinden geleceğiz” ifadelerinde bulundu.

İhtiyaç halinde ya da yardımda bulunmak için Tekirdağ Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı Binası (Yavuz Mah. Ferman Sokak No: 3 Kat: 2  59070 Süleymanpaşa / Tekirdağ) adresine müracaat edebilirsiniz.

Özlem Gürakar / TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam