GÜNAY: “200 YIL ÖNCE SANAYİ DEVRİMİ'Nİ KAÇIRDIK ÖNÜMÜZDE YENİ BİR DEVRİM VAR” - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 07:42

GÜNAY: “200 YIL ÖNCE SANAYİ DEVRİMİ’Nİ KAÇIRDIK ÖNÜMÜZDE YENİ BİR DEVRİM VAR”

reklam
GÜNAY: “200 YIL ÖNCE SANAYİ DEVRİMİ’Nİ KAÇIRDIK ÖNÜMÜZDE YENİ BİR DEVRİM VAR”
Son Güncelleme :

20 Mart 2022 - 12:14

189 views
reklam -->

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) ile Tabby House iş birliğinde üyelere yönelik “Dijital Dönüşüm ile Nasıl Kazanç Elde Edilir?” eğitimi düzenlendi.

TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay ve TTSO Genel Sekreteri Aynur Yenipazarlı eğitime katılım sağladılar.

TÜM SEKTÖRLER DİJİTAL DÖNÜŞÜME ADIM ATMAYA HAZIRLANIYOR

Eğitimin açılış konuşmasını gerçekleştiren TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay; “Değerli katılımcılar, Dijital dönüşüm artık hayatımızın her alanında karşımıza çıkıyor. Özellikle pandemi ile birlikte dünyada iş yapabilme ve E-ticaret Ekosisteminin sağlayacağı konularda farkındalığı arttırmak üzere dijital kanallardan her türlü işlemi yapmaya başladık. Toplantılarımız, eğitimler, fuarlar, satış ve pazarlama gibi daha birçok konuda dijitalleşme artık en önemlisi unsurların başında geliyor. Dijital dönüşüme; geleneksel ticaret anlayışının doğru iletişim kanalları aracılığı ile tamamıyla bir dijital karaktere bürünmesidir diyebiliriz.” dedi.

“200 YIL ÖNCE SANAYİ DEVRİMİ’Nİ KAÇIRDIK AMA ŞİMDİ ÖNÜMÜZDE YENİ BİR DEVRİM VAR”

Başkan Cengiz Günay; “Ticarette yeni bir devrim yaşandı, yaşanıyor. 200 yıl önce Sanayi Devrimi’ni kaçırdık ama şimdi önümüzde yeni bir devrim var. Bunun adı Elektronik Ticaret Devrimi. İnsanlar eskiden ticaret yolu üzerindeyse zengin oluyordu. İpek Yolu, Baharat Yolu bunun en güzel örnekleriydi. Bu ticaret yolları üzerindeki ülkeler, insanlar zenginleşirdi. Şimdi internet üzerinde ‘siber otoban’ var. Bu devrin ticaret yolu. Her evin, iş yerinin içinden geçiyor.” İfadelerini kullandı.

“ESKİDEN MİLYAR DOLARLIK ŞİRKET ÇIKARMAK, BİRKAÇ ÜLKENİN TEKELİNDEYDİ. İNTERNET VE DİJİTAL DÜNYA, BUNU DA DEĞİŞTİRDİ”

Cengiz Günay konuşmasının son bölümünde; “Eskiden dünyanın en büyük şirketlerinin, finans, enerji, demir-çelik veya otomotiv gibi sektörlerden çıktığını ve 50-60 yıllık mazilerinin olduğunu görüyorduk fakat bugün en büyük şirketlerin tamamına yakını, teknoloji alanında. Mazileri en fazla 5-10 senelik genç firmalar, eskilerin yerini alıyor. Eskiden milyar dolarlık şirket çıkarmak, birkaç ülkenin tekelindeydi. Internet ve dijital dünya, bunu da değiştirdi. Üyelerimiz için dijital dünyada iş yapabilme ve E-Ticaret Ekosisteminin onlara sağlayacağı faydaların önemini artırmanın hedeflendiği eğitimlerin katılımcılar açısından son derece verimli ve faydalı geçtiğini düşünüyoruz. İşte bugün de böyle bir eğitimle yine sizlerle birlikteyiz. Tabby House yetkililerine ve siz değerli katılımcılara teşekkür ediyor, toplantımızın verimli geçmesini temenni ediyorum.” sözlerine yer verdi.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam