GÜLŞEN ERDAĞLI “UĞURLU YOLUM” İMZA GÜNÜNDE OKURLARIYLA BULUŞTU - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

20 Mayıs 2024 - 08:52

GÜLŞEN ERDAĞLI “UĞURLU YOLUM” İMZA GÜNÜNDE OKURLARIYLA BULUŞTU

reklam
GÜLŞEN ERDAĞLI “UĞURLU YOLUM” İMZA GÜNÜNDE OKURLARIYLA BULUŞTU
Son Güncelleme :

04 Mart 2023 - 14:07

423 views
reklam -->

Güven Tekirdağ Gazetemiz Yazarı Şair Gülşen Erdağlı, Kadının Sosyal Hayatını Araştırma Ve İnceleme Derneği KASAİD Çorlu Şubesi tarafından düzenlenen etkinlikte Çorlu Orion AVM’de “Uğurlu Yolum” adlı eseri ile imza günü düzenledi.

ERDAĞLI: “ŞÜKÜR ŞÜKRAN DOLDUM”

Katılımın oldukça yoğun olduğu imza gününde duydu dolu anlar yaşayan Gülşen Erdağlı yaptığı gazetemize yaptığı açıklamada; “Bu benim hayalimdi. Çorluda işe başladığımda niyet ettim. ‘Uğurlu Yolum kitabımla iyilik yollarında kız çocuklar okusun diye imza attım. Engel yoktur akülü araba için imza attım. Çorlu Orion’a baktım bir gün karşıdan; ‘Burada da imza atacağım bir gün’ dedim. Tam üç yıl önce dilemiştim. Zamana bıraktım. Ocak ayında davet edildim programa. Şubat ayında acı deprem yaşadık ve şükür ki acılara merhem olmak için KASAİD etkinliğinde iyilik yollarındaydık. Şükür şükran doldum. İyilik bulaşıcıdır dostlar. Gerçekten bir kez daha yaşadım.” dedi.

“BİZ KADINLAR BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ”

Açıklamalarına yaşanan deprem ile ilgili sözleriyle devam eden Gülşen Erdağlı; “Birlikte üstesinden geleceğiz. Deprem aileleri için el ele verdik bugün. KASAİD Çorlu Şube Başkanı ve tüm üyeleriyle. Böyle değerli bir etkinlik düzenledikleri için, bu iyilik yolculuğunda beni de davet ettikleri için şükran doldum. Yaralarımızı birlikte saracağız. Dünyayı iyilik kurtaracak. Birinin hayatına mutluluğuna omzuna yüreğine ruhuna bazen söz bazen göz bazen kalbinizle minicikte olsa dokunun. Bu acı kederli günlerde ruhuma su serpildi bugün. Depremden gelen ailelere kitabımı hediye ettim. Sarıldık, birlikte ağladık, acılara merhem olduk bir nebze… Katkı sağlayan herkese teşekkürler. İyi ki varsınız. Biz kadınlar birlikte güçlüyüz. 8 Mart Dünya Emekçiler Günümüz şimdiden kutlu olsun.” ifadelerini kullandı.

ORGANİZASYONUN TÜM GELİRİ DEPREMZEDELER İÇİN KULLANILACAK

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında hazırlanan organizasyonda ayrıca kermes de düzenlenirken organizasyonun tüm gelirinin kadın, çocuk ve ailelerin ihtiyaçları doğrultusunda kullanılacağı açıklandı.

Özlem Gürakar

GÜVEN TEKİRDAĞ GAZETESİ – TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam