YAZARIMIZ GÜLŞEN ERDAĞLI 10. KEZ OKURLARI İLE BULUŞTU - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 06:52

YAZARIMIZ GÜLŞEN ERDAĞLI 10. KEZ OKURLARI İLE BULUŞTU

reklam
YAZARIMIZ GÜLŞEN ERDAĞLI 10. KEZ OKURLARI İLE BULUŞTU
Son Güncelleme :

14 Haziran 2022 - 7:41

280 views
reklam -->

Güven Tekirdağ Gazetemiz ve Tekirdağ Canlı Haber internet haber sitemizin yazarı Gülşen Erdağlı uluslararası Tekirdağ 56. Kiraz Festivali kapsamında düzenlenen etkinlikte şiir severler ile bir araya geldi.

ERDAĞLI: “BOL BEREKETLİ YAĞMURLU GÜZEL BİR GÜNDÜ”

Okurları ile buluşmaktan dolayı oldukça mutlu olduğunu dile getiren Gülşen Erdağlı, “Uluslararası Tekirdağ mavi gözlü şehrimiz 56.Geleneksel Kiraz Festivalindeydi. Yanımda bayan bir yazar vardı. Çocukluk mahallemizden Şafiye Mutlu’ydu. Çocukluktan Yıllar sonra karşılaştık. O kadar çok mutlu olduk ki anılarla birbirimize kitaplarımızı imzaladık. Tekirdağ Tuğlacılar Lisesi’nden Öğretmenim Ümit Başyazgan ‘da imza günündeydi. Öğretmen ve öğrencisi… Ne güzeldik. Kitaplarımızı imzaladık. Bol bereketli yağmurlu güzel bir gündü. Şiir gibiydi. Çok Değerli Tekirdağ Yazar ve Şairlerimizle Özlem giderdik.” dedi.

MİNİK KIZ ÇOCUĞUNUN ŞAİRLER İLE TANIŞMASI…

Etkinlikte kendisini çok heyecanlandıran bir olay yaşadığını da bizlerle paylaşan Erdağlı; “Sohbet müzik söyleşiler eşliğinde oldukça güzel bir gündü. Bir kız çocuğu kaykay yaparak yanıma geldi. ‘Ben ilk kez bir şair yazar görüyorum’ dedi. Çok şaşkın ve çok mutluydu. O kadar ilgilendi ki şiirlerle. Sevgiyle imzalayıp hediye ettim. Çok mutlu kaykayıyla elinde şiir kitabımla gitti. Uğurlar getirsin sana.” diye konuştu.

“TEKİRDAĞ’ DA ÇOK DEĞERLİ ŞAİR VE YAZARLARIMIZ VAR”

Sözlerini imza gününe katılan herkese teşekkür ederek noktalayan Gülşen Erdağlı; “İmza günümüze katılabilen tüm gönül dostlarımıza teşekkürler. Değerli yazar Nurcan Balıbey çok teşekkürler, kız kardeşim Fatma Arslan Sarılarlı teşekkürler. Yağmur öyle bereketle yağdı ki. Katılamayanlar hiç üzülmesin. Güzel günlerde yine buluşacağız. Tekirdağ’ da çok değerli şair ve yazarlarımız var. Buradan hepsini Sevgi ve Saygıyla selamlıyorum. Hayallerimin mimarı eşim aşkım Uğur Erdağlı’m. Desteğiyle hep yanımda, çok Teşekkürler. Şiiri bana çocukluğumdan bugünlere çok sevdiren nadidem Şair Cahide Ulaş Aytar, Şair Emine Sonal, Şair Ahmet Otman, Şair İlhan Tutak, SONSUZ TEŞEKKÜRLER” ifadelerini kullandı.

Özlem Gürakar / TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam