FETÖ/PYD BAĞLANTILI 8 KİŞİYİ TEKİRDAĞ’DA YAKALANDI - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 06:14

FETÖ/PYD BAĞLANTILI 8 KİŞİYİ TEKİRDAĞ’DA YAKALANDI

reklam
FETÖ/PYD BAĞLANTILI 8 KİŞİYİ TEKİRDAĞ’DA YAKALANDI
Son Güncelleme :

04 Haziran 2024 - 20:44

216 views
reklam -->

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü, FETÖ/PDY Silahlı terör örgütü mensuplarının faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve yakalanmalarına yönelik olarak yürüttüğü çalışmalar kapsamında düzenlediği operasyonlarda 8 kişiyi gözaltına aldı.

Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen iki ayrı operasyonda 2012-2013 yıllarında Adalet Bakanlığı personel alımlarına başvuruda bulunan aday şahısların alım önceliklerine göre örgüt mensuplarınca kodlandığı ve bu şahıslara referans olan şahısların bilgilerinin bulunduğu dijital materyal üzerinde yapılan incelemeler neticesinde Tekirdağ’da ikamet ettiği tespit edilen (7) şüpheli ile FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü içerisinde ilimizde güncel olarak faaliyet yürüttüğü şeklinde hakkında bilgiler bulunan (1) şüpheli olmak üzere toplam (8) şüpheli şahıs yakalandı.

Öte yandan şüpheliler tamamlanan işlemlerinin ardından sevk edikleri Adli Makamlarca Adli Kontrol Yurt Dışı Yasağı kararı ile serbest bırakıldı.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam