ESNAFIN DA DERTLERİNE “DEVA” OLACAKLAR - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

29 Mart 2024 - 15:33

ESNAFIN DA DERTLERİNE “DEVA” OLACAKLAR

reklam
ESNAFIN DA DERTLERİNE “DEVA” OLACAKLAR
Son Güncelleme :

07 Aralık 2022 - 20:57

221 views
reklam

Artık mavi yelekleri ile tanınan dertlere deva olmak için Tekirdağ’ın dört bir yanını dolaşıp vatandaşları dinleyerek fikirlerini alan ve çözüm önerilerini sunan Tekirdağ ‘ın genç ve dinamik siyasetçileri DEVA Partisi Süleymanpaşa’ da da bire bir esnafa dokunmaya devam ediyor.

MAVİ YELEKLERİ İLE YİNE SAHADALAR

 Siyasette alışagelmişin dışında çalışmalar yapmayı ve özellikle vatandaşa dokunmayı kendilerine görev edinmiş Deva Partisi Tekirdağ İl ve Süleymanpaşa İlçe Teşkilatları çeşitli pasaj ve Eski Pazar Sokağında bir takım temaslarda bulunmak üzere mavi yelekleriyle yine sahaya çıktı.

1 kişinin değil, sistemin peşinden koşan gençlerin demokratik temasları vatandaşların takdirini toplarken girdikleri her dükkanda ev sahibi gibi sıcak tavırları dertlerine çözüm arayan esnafı da mutlu etti.

HER KAPIDA, HER DÜKKANDA HOŞ KARŞILANDILAR

“Kapı kapı, sıkmadığımız el kalmayacak” cümleleriyle, birbirine kenetlenmiş bir ekibe tanıklık eden Süleymanpaşa esnafı memnuniyetini dile getirirken birçok partinin aksine sadece kapısında fotoğraf vermenin ötesine geçen Deva Partisi teşkilatının olanı anlatma gayretinde oluşuyla sistem partisi olduğunu göstererek Süleymanpaşa ‘da gövde gösterisi yapmaya devam etti.

HEYECANLARI GÖRÜLMEYE DEĞERDİ

Yarının Türkiye’si için Yarının Tekirdağ’ ını hazırlamaya çalıştıklarını ifade eden Deva Partisi Tekirdağ İl ve Süleymanpaşa İlçe Teşkilatlarının ayrıca heyecanları da görülmeye değerdi.

VARAN: “ZORLU AMA MEMLEKETİMİZ İÇİN UMUT DOLU BİR MÜCADELE VERİYORUZ”

Yapılan saha çalışmasının ardından Güven Tekirdağ Gazetemiz ve Tekirdağ Canlı Haber internet haber sitemize konuşan DEVA Partisi Süleymanpaşa İlçe Başkan Vekili Ozan Varan; “Yaptığımız çalışmaların Süleymanpaşa Halkı tarafından teveccühle karşılandığını gördükçe umutlarımız artıyor. Yaklaşık 3 senedir sahada olan tek parti teşkilatıyız. Zorlu ama memleketimiz için umut dolu bir mücadele veriyoruz. Tek amacımız seçimin kazananının vatandaşlar olması. Bu uğurda yılmadan, yorulmadan, kapı kapı gezerek çalışmaya devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.

Özlem Gürakar

GÜVEN TEKİRDAĞ GAZETESİ – TEKİRDAĞ CANLI HABER 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam