DEVA PARTİSİ ÇORLU’DA GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

29 Nisan 2024 - 04:30

DEVA PARTİSİ ÇORLU’DA GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI

reklam
DEVA PARTİSİ ÇORLU’DA GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI
Son Güncelleme :

27 Kasım 2022 - 8:03

217 views
reklam -->

Güçlendirilmiş parlamenter sistem için yoğun bir şekilde çalışan 6’lı masanın üyelerinden Deva Partisi, adına DEMOKRASİ çalışması dedikleri, ATILIM için Mavi Yelekleriyle dikkatleri üzerine çekmeye devam ederken bu haftaki durakları Çorlu oldu.

ÇORLU’NUN DEVA’SI HAZIR

Marmara Bölgesel Eğitim ve Değerlendirme Toplantısına ev sahipliği yapan Deva Partisi Tekirdağ İl Başkanlığı, Genel Başkan Yardımcıları Sadullah Ergin, Selma Aliye Kavaf, Nazlı Seda Vural ve Marmara Bölgesi 10 il ve 10 ile bağlı ilçe başkanlarının katılımıyla toplantı öncesi Çorlu İlçesinde çarşıda esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

SLOGANLARLA ÇORLU’YU İNLETTİLER

Partililerle özdeşleşen mavi yelekleriyle sahada adeta güç gösterisi yapan Deva Partililer, “Demokrasi!, Atılım!, Derhal Bugün!” sloganlarıyla adeta Çorlu’yu inletti!

BAŞKAN ÇEBİ: “GÜCÜMÜZÜ SAHALARDAN ALIYORUZ”

Demokrasi ve Atılım için temiz siyaset ilkesiyle yollarına devam ettiklerini ifade eden Deva Partisi Tekirdağ İl Başkanı Hasan Berk Çebi, “Gücümüzü sahalardan alıyoruz.” dedi.  Başkan Çebi; selam verdikleri her kapıda teveccüh ile karşılandıklarını ifade eden, gün geçtikçe Tekirdağlıların kendilerini bağırlarına bastığını söyledi.

Ayrıca Kapaklı ve Şarköy İlçe Başkanlarını atadıklarını, Şarköy ve Kapaklı da parti binalarının yerlerini tuttuklarını söyleyen Hasan Berk Çebi, Şarköy de entelektüel birikimi ile Cevat Korkmaz’ın kendilerine katkı sağlayacağını, Kapaklı’nın tanınmış esnaflarından ve sivil toplum gönüllülerinden Safiye Savaş’ ın ise Kapaklı’ya kadın eli değmesi açısından önemli olduğunu kaydetti.

DÜNDAR:  “ÇORLU’ NUN DEVASI HAZIR”

Çorlu İlçe Başkanı Ömer Dündar ise organizasyonun Çorlu’da olmasının kendilerini onore ettiğini, Çorlu’ nun hazır olduğunu söyledi. Yakın zamanda ilçe kongrelerini yapacaklarını söyleyen Dündar Çorlu’ nun Devası hazır mesajı verdi.

KARA: “HEYECANIMIZI VE MOTİVASYONUMUZU SAHAYA YANSITIYORUZ”

Yürüyüşte Çerkezköy İlçe Başkanı Yunus Kara ise heyecanlarının ve motivasyonlarını sahaya yansıttıklarını söylerken Çerkezköy için çalışmalarına devam ettiklerini ve genç ve dinamik ekibine güvendiğini ifade etti.

ŞENGÜL: “KÜLTLERİ YIKMAK İÇİN MÜCADELE EDİYORUZ”

Muratlı için çalıştıklarını söyleyen Zafer Şengül ise Muratlı da bazı kültleri yıkmak için mücadelelerinin devam ettiğini söyledi.

YILDIRIM: “ÇİFTÇİNİN DEVA’SI OLACAĞIZ”

Malkara da köy köy gezerek Malkara’ya kadın elinin değdiğinin göstergesi olan Filiz Yıldırım ise çiftçinin sesi olmak için Deva’yı her yerde anlattıklarını dile getirdi.

KALAYCI: “ERGENE HAZIR”

Ergene’de güçlü ve sıkı Teşkilatıyla ses getiren İsa Kalaycı ise verilecek her görevi layıkıyla yerine getireceklerini ve Ergene’nin hazır olduğunu ifade etti.

ATASOY: “DEMOKRATİK GÜNLER UZAK DEĞİL”

Saray’da çalışmalarını aralıksız devam ettiklerini söyleyen Tarık Atasoy, Saray için demokratik günlerin uzak olmadığını kaydetti.

VARAN: “SORUMLULUĞUMUZUN FARKINDAYIZ”

Süleymanpaşa İlçe Başkan Vekili Ozan Varan, Tekirdağ’ın kalbinde siyaset yapmanın sorumluluğunda yollarına devam ettiklerini söyledi.

Özlem Gürakar

GÜVEN TEKİRDAĞ GAZETESİ – TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam