DEVA PARTİSİ SEÇİM ÇALIŞMALARINA KÖYLERDEN BAŞLADI - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

14 Mayıs 2024 - 23:17

DEVA PARTİSİ SEÇİM ÇALIŞMALARINA KÖYLERDEN BAŞLADI

reklam
DEVA PARTİSİ SEÇİM ÇALIŞMALARINA KÖYLERDEN BAŞLADI
Son Güncelleme :

20 Kasım 2022 - 16:35

328 views
reklam -->

Mavi yelekleri ile Tekirdağ’ın dört bir yanını karış karış gezen DEVA Partisi Tekirdağ Teşkilatı, seçim çalışmalarına kırsal mahalle olarak geçen köylerden başladı.

“Kalkınma köyden başlar” gayesi ile neredeyse her gün köy köy gezen DEVA Partisi, son çıkarmasını Süleymanpaşa İlçesine bağlı Bıyıkali Mahallesi’ne yaptı.

BIYIKALİ MAHALLESİ MAVİ YELEKLİLERİ BAĞRINA BASTI

DEVA Partisi Tekirdağ İl Başkanı Hasan Berk Çebi ve DEVA Partisi Süleymanpaşa İlçe Başkan Vekili Ozan Varan’ın da katıldığı ziyarette kapı kapı gezen mavi yeleklerinin heyecanı gözlerine yansırken Bıyıkali Mahallesi sakinlerini partilileri adeta bağrına bastı.

ÇEBİ: “TARIM EYLEM PLANIMIZ İLE ÇİFTÇİMİZ NEFES ALACAK”

Her çaldıkları kapıda hoş bir şekilde ağırlandıklarını, ekip olarak motivasyonlarının yüksek ve inançlarının yüksek olduğunu ifade eden DEVA Partisi İl Başkanı Hasan Berk Çebi, çiftçinin ve ailelerinin hak ettiğini yaşamaları için çalışmalarına devam edeceklerini ifade etti. Genel Merkez tarafından kamuoyuyla paylaştıkları Tarım Eylem Planı ile çiftçinin nefes alacağını belirten Çebi, Türkiye’nin geleceği için yaptıkları tüm çalışmaları yerelde tüm Tekirdağlılara anlatmak için çalışacaklarını söyledi.

VARAN: “ÇALIŞMALARIMIZIN HALKIMIZ TARAFINDAN BEĞENİLMESİ BİZE GÜÇ VERİYOR”

Süleymanpaşa İlçe Başkan Vekili Ozan Varan ise Süleymanpaşa sınırları içerisinde her sokakta çalıştıklarını belirtirken seçim günü yaklaştıkça teveccüh gören çalışmaların kendilerine güç verdiğini ve hız kesmeden saha çalışmalarının artarak devam edeceğini belirtti.

Özlem Gürakar

GÜVEN TEKİRDAĞ GAZETESİ – TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam