ERGENE VELİMEŞESPOR’DAN MUCİZEVİ DÖNÜŞ - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 07:23

ERGENE VELİMEŞESPOR’DAN MUCİZEVİ DÖNÜŞ

reklam
ERGENE VELİMEŞESPOR’DAN MUCİZEVİ DÖNÜŞ
Son Güncelleme :

20 Mart 2022 - 17:57

139 views
reklam -->

Profesyoneller liglerdeki Tekirdağ’ın tek temsilcisi Ergene Velimeşspor, Türkiye 2. Ligi Kırmızı Grupta sahasında ağırladığı Afjet Afyonspor’u 2-1 ile geçerek ligde kalma umutlarını sürdürdü.

Mustafa Kemal Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona ererken ikinci yarı iki ekip de galibiyet için gol aramaya başladı.

90+1’DE YENİK DURUMA DÜŞTÜ

Play-off’a kalarak bir üst lige çıkma mücadelesi veren Afjet Afyonspor aradığı golü 90+1 de buldu. 76. Dakikada oyuna dahil olan Fatih Aktay, Afjet Afyonspor’u bitime dakikalar kala öne geçirerek skoru 0-1’e getirdi.

90+ DA ATTIĞI 2 GOL İLE SAHADAN GALİBİYETLE AYRILDI

90+2. dakikada sahneye çıkan kaptan Fatih Dilek skoru 1-1’e getirirken Ergene Velimeşespor’un galibiyet umutlarını arttırdı.

Beraberlik golünün ardından tam maç bu skorlarla sonuçlanacak derken sahneye çıkan Mete Han Genç, Ergene Velimeşespor’un 2. golünü atarak Afjet Afyonspor’u evine puansız gönderdi.

“BU TAKIM BU LİGDE KALACAK”

Maç sonunda büyük sevinç yaşanırken Ergene Velimeşespor sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda Ergene Velimeşespor’un ligde kalma umutlarının arttığı ifade edilerek “Bu takım Bu Ligde Kalacak !” mesajı verildi.

SIRADA DİYARBEKİRSPOR DEPLASMANI VAR

Ergene Velimeşespor bitime 8 hafta kala 20 takımlı ligde 27 puanla 18. Sırada yer alırken 26 Mart tarihinde 32 puanla 14. Sırada yer alan Diyarbekirspor ile hayati bir maça çıkacak.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam