ERGENE VELİMEŞESPOR KRİPTO PİYASASINA GİRİYOR - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 07:20

ERGENE VELİMEŞESPOR KRİPTO PİYASASINA GİRİYOR

Tekirdağ’ın futbolda profesyonel liglerdeki tek temsilcisi Ergene Velimeşespor, önümüzdeki günlerde Ergene Velimeşespor Fan Token çıkartacağını açıkladı. 19 milyon token satışa sunarak kripto piyasasına gireceğini duyuran Ergene Velimeşespor’un kriptodan ciddi gelir elde etmesi bekleniyor.

reklam
ERGENE VELİMEŞESPOR KRİPTO PİYASASINA GİRİYOR
Son Güncelleme :

29 Aralık 2021 - 13:13

177 views
reklam -->

Ergene Velimeşespor’un Criptowaps ile sponsorluk anlaşması imzaladığı törende Ergene Velimeşespor Kulübü Başkanı Serkan Bezgin açıklamalarda bulundu.

BAŞKAN SEZGİN: “LİGİN İLK YARISINI BEKLENTİMİZDEN UZAK BİR ŞEKİLDE TAMAMLADIK”

Başkan Bezgin; “Tekirdağ’ın profesyonel liglerdeki tek temsilcisi Ergene Velimeşespor’umuza kaynak sağlamak amacıyla çaba harcıyoruz. Biliyorsunuz Ergene Velimeşespor olarak TFF 2. Ligde Kırmızı grupta mücadele ediyoruz. Sezona geç başlamamız nedeniyle, takımın geç form tutması, talihsiz sakatlıklar yaşamamız ve şanssız bir şekilde aldığımız mağlubiyetler nedeniyle ligin ilk yarısını beklentimizden uzak bir şekilde tamamladık.” diyerek Ergene Velimeşspor ilk yarıdaki başarısız performansını özetledi.

“İHTİYAÇ DUYULAN YERLERE TAKVİYE YAPMAK İÇİN GÖRÜŞMELERİMİZİ SÜRDÜRÜYORUZ”

İkinci yarı için hazırlıklara başladıklarını dile getiren törende Ergene Velimeşespor Kulübü Başkanı Serkan Bezgin; “Ligin ikinci yarısı için yaşadığımız puan kayıplarını telafi etme adına çalışmalarımıza şimdiden başladık. Teknik heyetin talebi doğrultusunda ihtiyaç duyulan yerlere takviye yapmak için görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Tüm bunları yaparken ihtiyaç duyulan şeylerin başında maddi kaynaklar geliyor. Bugün de kulübümüze kaynak oluşturma adına yeni bir sponsorluk sözleşmesine imza atacağız. Criptowaps ile yapacağımız anlaşma uyarınca; ligin ikinci yarısında formalarımızın sırtında sponsor firmamızın ismi yazacak, gelecek sezon ise göğüs reklamı olarak yer alacak. Ergene Velimeşespor’a katkı sağlayacak olan bu sözleşmenin hem kulübümüze hem de Critowaps’a hayırlı olmasını temenni ediyorum.”  ifadelerini kullandı.

ANLAŞMA YAREN BEBEĞE DE UMUT OLACAK

Yapılan anlaşmadan gelecek kazancın %10’unu SMA Tip1 kas hastası Yaren Belli bebeği bağışlanacağını da açıklayan Ergene Velimeşespor Başkanı Serkan Bezgin, Yaren bebeğe umut olmaya çalıştıklarını vurguladı.

ERGENE VELİMEŞESPOR TOKEN GELİYOR

Ergene Velimeşespor Token konusunda detay vererek ile açıklamalarına devam eden Başkan Bezgin; “Token satışları Kulübümüzün çıkaracağı uygulama üzerinden yapılacak. Bu tokenler ile  taraftarlarımız dilediği lisanslı ürünleri alabilecekler. Ayrıca 19 milyon Token satışa sunulacak.” diye konuştu.

FIRAT: “BU TAKIMI PTT LİGİNE TAŞIYACAĞIZ”

İş insanı ve spor camiasının tanınan ismi Cengiz Fırat da bir açıklama yaparken Ergene Velimeşespor’u önümüzdeki sezon PTT 1. Lige taşıyacaklarını inandığını ifade ederek şunları söyledi:

“Ergene Velimeşe Türkiye’de ses getirecek kadar büyük bir kulüptür. İlk yarıda iyi bir sezon geçiremedik. Ancak ikinci yarıda yapacağımız transferler ile daha üst liglere, ligi ortalarda bitirip, önümüzdeki yıl planlamamızı yapıp bu takımı PTT ligine taşıyacağız. Bu sponsorluk anlaşması gerçekten güzel oldu, emeği geçen herkese teşekkür ederim.”

Ahmet Gürakar /TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam