ERGENE VELİMEŞESPOR 3 PUANI 3 GOLLE ALDI - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 05:37

ERGENE VELİMEŞESPOR 3 PUANI 3 GOLLE ALDI

reklam
ERGENE VELİMEŞESPOR 3 PUANI 3 GOLLE ALDI
Son Güncelleme :

17 Ocak 2022 - 19:55

341 views
reklam -->

Profesyoneller liglerdeki Tekirdağ’ın tek temsilcisi Ergene Velimeşspor, Türkiye 2. Ligi Kırmızı Grupta konuk ettiği Sarıyer’i 3-0 yenerek ikinci yarıya güzel bir başlangıç yaptı.

İKİNCİ YARIYA HIZLI BAŞLADI

Mustafa Kemal Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı 29. dakikada Savaş Polat’ın attığı gol ile Ergene Velimeşespor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıya da hızlı başlayan Tekirdağ temsilcisi 60. dakikada Burhan Arman ve 88. dakikada Yakup Alkan’ın golleri farkı 3’e çıkartıp maçtan 3 puanla ayrılmasını bildi.

UMUTLARINI TAZELEDİ

Bu sonuçlarla Türkiye 2. Ligi Kırmızı Grupta düşme hattında bulunan Ergene Velimeşespor dördüncü galibiyetini alarak lige tutunma umutlarını tazeledi.

Temsilcimiz Ergene Velimeşspor, 21. Hafta karşılaşmasında 22 Ocak Cumartesi Günü saat 13.00’te Çorum deplasmanında Çorum FK ile karşılaşacak. 

MAÇTAN SONRA KADROYA İKİ TAKVİYE

Bu sezon ligde kalıp orta sıralara yükselmeyi hedefleyen Ergene Velimeşespor, karosunu güçlendirmek adına 2 yeni transfer gerçekleştirdi.

Adıyaman FK ve Turgutluspor’dan transfer yaptığını açıklayan kulüp; “Profesyonel Spor Kulübümüz ilk devre Adıyaman FK forması giyen 29 yaşındaki başarılı ön libero oyuncusu Ahmet Kaan Ergün ve son olarak Turgutluspor forması giyen 30 yaşındaki başarılı stoper Mahmut Boz ile anlaşma sağlamıştır.” açıklamasında bulundu.

Ahmet Gürakar /TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam