EĞİTİM İŞ: “SİYASETİN OKULA GİRMESİ NORMAL Mİ?” - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

20 Mayıs 2024 - 15:26

EĞİTİM İŞ: “SİYASETİN OKULA GİRMESİ NORMAL Mİ?”

reklam
EĞİTİM İŞ: “SİYASETİN OKULA GİRMESİ NORMAL Mİ?”
Son Güncelleme :

27 Şubat 2024 - 12:15

208 views
reklam -->

Eğitim İş Tekirdağ 2 Nolu Şubesi (Çorlu – Çerkezköy – Ergene – Saray) Cumhur İttifakı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel’in Çorlu’da okulları ziyaret etmesi ve ilçe milli eğitim müdürünün de eşlik etmesine sert tepki gösterdi.

“ÜSTELİK İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ İLE BERABER!”

“Siyasetin okula girmesi normal mi?” başlığıyla bir bildiri yayınlayan Eğitim İş Tekirdağ 2 Nolu Şube temsilcileri, yayınladığı bildiride; “Siyasi propaganda nerede yapılmaz diye sorsak, ilk olarak okullar aklınıza gelir herhalde. Ama bugün gördük ki büyükşehir belediye başkan adayı Cüneyt Yüksel, Çorlu’da okullara girmiş, siyasi propagandasını yapmıştır. Üstelik İlçe Milli Eğitim Müdürü ile beraber. Okullar eğitim yuvası iken siyasetin orada ne işi var?” denildi.

“BUNUN HESABINI KİM VERECEK?”

Bildirinin devamında başka bir başkan adayının aynı şekilde okulları ziyaret etmesine ve milli eğitimin eşlik edip etmeyeceğini soran Eğitim İş Tekirdağ 2 Nolu Şube temsilcileri; “Sorumluları kimler? Bunun hesabını kim verecek? Bu rahatlığın sebebi nedir? Siyaset değil, ziyaret ise muhalif bir belediye başkan adayı gitmek istediğinde izin verilecek eşlik edilecek midir?” ifadelerini kullandılar.

Özlem Gürakar

GÜVEN TEKİRDAĞ GAZETESİ – TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam