EĞİTİM-İŞ OKULÖNCESİ EĞİTİMDE BESLENME SORUNLARINI BAKANLIĞA TAŞIDI - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 07:14

EĞİTİM-İŞ OKULÖNCESİ EĞİTİMDE BESLENME SORUNLARINI BAKANLIĞA TAŞIDI

reklam
EĞİTİM-İŞ OKULÖNCESİ EĞİTİMDE BESLENME SORUNLARINI BAKANLIĞA TAŞIDI
Son Güncelleme :

02 Aralık 2022 - 8:18

172 views
reklam -->

Eğitim İş Tekirdağ Şube Başkanı Barış Özer, okulöncesi eğitim kurumlarında çocuklara verilen beslenme desteği ile ilgili Milli Eğitim Bakanlığı’na başvuruda bulunduklarını açıkladı.

“BU UYGULAMADA BAZI SORUNLAR VAR”

Okulöncesi eğitim kurumlarında çocuklara verilen beslenme desteği ile ilgili yaşanan sorunları Eğitim İş Genel Başkanı Kadem Özbay aracılığı ile bakanlığa ilettiklerini ifade eden Barış Özer; “Bakanlığınıza bağlı bazı okulöncesi eğitim kurumlarında eğitime devam eden çocuklara 2022-2023 eğitim-öğretim yılının ilk dönemi sonuna kadar bir öğünlük beslenme desteği verildiği bilinmektedir. Ancak bu uygulamada bazı sorunlar bulunmaktadır.” dedi.

SORUNLARI MEB’E İLETTİLER

Eğitim İş Sendikasına iletilen ve Milli Eğitim Bakanlığı’na bildirilen sorunlarını özetleyen Eğitim İş Tekirdağ Şube Başkanı Barış Özer; “ Sendikamıza iletilen sorunların bazıları şu şekildedir: 1.Öğrencilere yapılan beslenme desteğinin yetersiz olduğu, çocuklarımızın yeterince doymadığı, 2. Okullara gelen paketli yiyeceklerde plastik çatal-bıçak olmasının çocuklar için tehlikeli olması, 3. Okullara gelen paketli yiyeceklerin çocuklar tarafından açılamaması ve öğretmenin her çocuğun yiyeceğini açıp hazırlarken oluşan vakit kaybının çocukların eğitim sürecini olumsuz etkilemesi… Bu sorunların Bakanlığınızca incelenerek, gerekli önlemlerin alınmasını talep ederiz.” ifadelerini kullandı.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam