"DÜĞÜN YADA DAVUL" SEYİRCİDEN TAM NOT ALDI - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 06:02

“DÜĞÜN YADA DAVUL” SEYİRCİDEN TAM NOT ALDI

reklam
“DÜĞÜN YADA DAVUL” SEYİRCİDEN TAM NOT ALDI
Son Güncelleme :

07 Haziran 2024 - 16:16

251 views
reklam -->

Tekirdağ Namık Kemal Üniversite Tiyatrosu Tiyatrokulu tarafından sahnelenen “Düğün Yada Davul” adlı tiyatro oyunu, seyirciden tam not aldı.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ve Süleymanpaşa Halk Eğitimi Merkezi iş birliğinde açılan ücretsiz tiyatro kursu sonunda 2023-2024 eğitim öğretim yılının ikinci tiyatro gösterimi olan “Düğün Yada Davul” iki perdelik Seyirlik komedi tiyatro oyunu, tiyatro severlerle buluştu.

Haşmet ZEYBEK ‘in yazdığı, Namık Kemal Üniversitesi Tiyatro Eğitmeni Sinan KAYA’nın yönetmenliğini yaptığı tiyatro oyununa; akademik ve idari personeli, öğrenciler ile çok sayıda sivil toplum kuruluşları tiyatro severler izleyici olarak katıldı.

Tiyatroseverler oyun sonunda ekibi uzun süre alkışlarlarken yeni oyunların yakın zamanda seyirci ile buluşacağı öğrenildi.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam