DEVA PARTİSİ YAKLAŞAN TEKİRDAĞ DEPREMİNE DİKKAT ÇEKTİ - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

14 Mayıs 2024 - 23:55

DEVA PARTİSİ YAKLAŞAN TEKİRDAĞ DEPREMİNE DİKKAT ÇEKTİ

reklam
DEVA PARTİSİ YAKLAŞAN TEKİRDAĞ DEPREMİNE DİKKAT ÇEKTİ
Son Güncelleme :

20 Mart 2023 - 2:55

326 views
reklam -->

DEVA Partisi Tekirdağ İl Başkanı Hasan Berk Çebi ve DEVA Partisi Süleymanpaşa İlçe Başkanı Ozan Varan, olası Tekirdağ depremi hakkında açıklamalarda bulundu.

ÇEBİ: “SAĞLAM YAPI STOĞUYLA İLGİLİ ENVANTER ÇALIŞMALARI KAMUOYUYLA ACİLEN PAYLAŞILMALI”

“Depremin üzerinden geçen her gün olası Marmara Depreminin yaklaştığının göstergesidir” diyen ve acilen tedbir alınması gerektiğini vurgulayan İl Başkanı Çebi, tedbir ve kentsel dönüşüm, sağlam yapı stoğuyla ilgili envanter çalışmalarının kamuoyuyla acilen paylaşılmasını yetkili kurumlardan istedi.

“YARA SARACAK DEĞİL YARA ALDIRMAYACAK ÇALIŞMALAR YAPILMALI”

Ayrıca kolektif çalışma prensibiyle halkla birlikte yapılacak ve halkı eğitecek her türlü tatbikatın zaman kaybetmeden uygulanmaya başlanması gerektiğini ifade eden Hasan Berk Çebi, bundan sonra yaraları saracak konuşmalar değil, yara almadan geçen afetler için çalışılması gerektiğini vurguladı.

VARAN: “YAŞANAN OLAYLARDAN DERS ALINMASI GEREKİYOR”

Deprem gerçeğiyle yaşayan bu coğrafyada siyaset yapmanın sorumluluğunda, siyaset üstü bu konuda açıklama yapmanın ve yaşanan olaylardan ders alınması gerektiğini vurgulayan Süleymanpaşa İlçe Başkanı Ozan Varan, kriz ve afet anında devlete olan ihtiyacın, sosyal devletin ve liyakat esaslı kurumların varlığının öneminden bahsetti.

“SÜLEYMANPAŞA İÇİN AFETİ BEKLEMEK DEĞİL ÖNLEM ALINMASINI İSTİYORUZ”

Başkan Varan: “Kişi değil, sistem esaslı yönetimlere ihtiyacın her geçen gün arttığı bu günlerde Süleymanpaşa için afeti beklemek değil önlem alınmasını istiyoruz “dedi.

Özlem Gürakar

GÜVEN TEKİRDAĞ GAZETESİ – TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam