DEVA PARTİSİ BASIN TEMSİLCİLERİ İLE BULUŞTU - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

14 Mayıs 2024 - 16:03

DEVA PARTİSİ BASIN TEMSİLCİLERİ İLE BULUŞTU

reklam
DEVA PARTİSİ BASIN TEMSİLCİLERİ İLE BULUŞTU
Son Güncelleme :

26 Şubat 2022 - 13:55

135 views
reklam -->

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Tekirdağ İl Başkanlığı, düzenlediği toplantı ile basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Tekirbağ Restoran’da DEVA Partisi Tekirdağ İl Başkanı Hasan Berk Çebi ve DEVA Partisi İl Başkan Yardımcılarının katılımıyla gerçekleşen toplantıda DEVA Partisi’nin kuruluş süreci, teşkilat yapısı, il ve ilçe yapılanmaları, gelecek planları, ulusal ve yerel gündem konuları görüşüldü.

KURULUŞTAN GÜNÜMÜZE SÜRECİ PAYLAŞTI

DEVA Partisi’nin geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği il kongresinin de görüşüldüğü buluşmada DEVA Partisi Tekirdağ İl Başkanı Hasan Berk Çebi yaşanan süreci adım adım basın mensupları ile paylaştı.

“KORKUNUN YÜKSEK OLDUĞU DÖNEMDE BİR AVUÇ İNSANLA BİRLİKTE BAŞLADIK”

Başkan Çebi; “8 Temmuz 2020 tarihinde kurucular kurulumuzdan görev kağıdımı aldım. Hemen teşkilatlanma yapılanması için harekete geçtik. Baskının arttığı bir ortamda ve pandemi süreci ile başladık. Zor günler geçirdik. Korkunun yüksek olduğu dönemde bir avuç insanla birlikte başladık. O zaman baskın seçim ya da erken seçim olma ihtimaline karşı bir an önce teşkilatlarımızı kurup 4 ilçemizin atamasını gerçekleştirdik. İl kongremizi yapıp Türkiye’de 16. İl olarak seçime yeterlilik kazandık.” dedi.

“BELKİ ATLADIĞIMIZ NOKTALAR OLMUŞ OLABİLİR”

Geçtiğimiz günlerde yapılan il kongresine de değinen Hasan Berk Çebi; “Kongremizi gizli kapaklı yaptığımız iddiaları doğru değil. İlk kuruluşumuzda 15 kişilik bir yönetim listesi yapmıştık. Ancak orada hata etmişiz. Dışarıda kalan arkadaşlarımız vardı. Ben bir görüş bildirdim genel merkezimize. 40 artı 20 kişiden oluşan bir yönetimimiz olması gerekiyordu. Bir çok arkadaşımız yönetimde olmadığı için aramızdan koptu. İkna ettiklerimiz geri gelen arkadaşlarımız oldu. Belki atladığımız noktalar olmuş olabilir. Tüm delegelerimize ulaştık. 110 kişi gelip oyunu kullandı. Yeni yönetimimiz göreve başladı.” diye konuştu.

BASININ GÖRÜŞLERİNİ ALDILAR

Soru cevap ile devam eden toplantıda basın mensuplarının görüş ve önerilerini de dinleyen DEVA Partisi yetkilileri notlar alıp önerileri değerlendireceklerini ifade ettiler.

“BUNDAN SONRAKİ SÜREÇTE DAHA SIK BİR ARAYA GELECEĞİMİZİ BEYAN EDİYORUM”

Toplantı sonunda basın mensuplarına teşekkür eden DEVA Partisi Tekirdağ İl Başkanı Hasan Berk Çebi; “Davetimizi icabet eden siz değerli basın mensuplarımıza canı gönülden teşekkür ediyor, bundan sonraki süreçte daha sık bir araya geleceğimizi beyan ediyorum.” İfadelerini kullandı.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam