CUMHURİYET İÇİN FİDAN DİKTİLER - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 07:22

CUMHURİYET İÇİN FİDAN DİKTİLER

reklam
CUMHURİYET İÇİN FİDAN DİKTİLER
Son Güncelleme :

30 Ekim 2022 - 3:03

149 views
reklam -->

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Cumhuriyet’in 99. Yılı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında ‘Cumhuriyet Fidanı’ Dikim Töreni gerçekleştirdi.

NKÜ’de geleneksel hale gelen ve bu yıl dördüncüsü yapılan ‘Cumhuriyet Fidanı’ dikimi etkinliğine NKÜ  Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bülent EKER ve Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI, Genel Sekreter Murat Kâmil TIRPANCI, Senato Üyeleri,Fakültelerin Dekanları, Enstitü, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulu Müdürleri, akademik ve idari personel ile öğrenci topluklarının katılımıyla Rektörlük Binası yanındaki alanda gerçekleştirildi.

ŞAHİN: “YAŞASIN CUMHURİYET, YAŞASIN YÜCE TÜRK DEVLETİ!”

Fidan Dikim Töreni öncesinde konuşma yapan NKÜ Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, “29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız münasebetiyle Üniversitemizde geleneksel hale getirdiğimiz Cumhuriyet Fidanı dikim törenimize hepiniz hoş geldiniz, şeref getirdiniz. İnşallah bu fidanlar büyür ve serpilir. Bizlerden sonra gelecek kuşaklarla da bu gelenek devam eder. Diktiğimiz fidanlar da seneye 100. yılını kutlayacağımız Cumhuriyetimiz gibi ilelebet payidar olsun; ilelebet yaşasın. Yaşasın Cumhuriyet, Yaşasın Yüce Türk Devleti!” dedi.

CUMHURİYETİMİZİN SONSUZA KADAR VAR OLMASI TEMENNİSİYLE DUA OKUNDU

Fidan dikimi sonrası İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Vezir HARMAN, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile Millî Mücadele kahramanlarımız ve şehadet mertebesine ulaşan tüm güvenlik güçlerimiz için, Cumhuriyetimizin sonsuza kadar var olması temennisiyle dua okudu. Okunan duanın ardından etkinlik sona erdi.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam