CUMHURİYET HALK PARTİSİ KADROLARINI EĞİTİMLE GÜÇLENDİRİYOR - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

20 Mayıs 2024 - 11:53

CUMHURİYET HALK PARTİSİ KADROLARINI EĞİTİMLE GÜÇLENDİRİYOR

reklam
CUMHURİYET HALK PARTİSİ KADROLARINI EĞİTİMLE GÜÇLENDİRİYOR
Son Güncelleme :

07 Mart 2022 - 19:23

129 views
reklam -->

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Okulu, CHP’nin siyasi kadrolarını yetiştiren eğitmen ordusuna, partinin öz gücü olan üyeleri arasından yeni isimler ekledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Okulu Tekirdağ’da düzenlediği Eğitici Eğitimi ile siyasi kadroları yetiştirecek eğitmen kadrosuna yeni eğitmenler kazandırdı. İki gün boyunca aralıksız süren eğitimlere Tekirdağ, Edirne ve Kırklareli illerinden katılım sağlandı. Katılımcılar, Üyelerin Temel Siyasi Eğitimi’ne katılarak, eğitim esnasında tasarladıkları sosyal projelerini hayata geçiren isimler arasından belirlendi.

YENİ EĞİTMENLER ÇALIŞMALARA BAŞLADI

CHP Parti İçi Eğitim Sorumlusu ve 24-26. Dönem Mersin Milletvekili Prof. Dr. Aytuğ Atıcı ile Parti Okulu Genel Koordinatörü Tuba Canlı’nın koordinasyonunda gerçekleşen eğitimler ülke genelinde başarıl ile sürdürülüyor.

166.’sı Tekirdağ Süleymanpaşa’da düzenlenen Eğitici Eğitimde Aytuğ Atıcı, Çağlar Akay, Erdoğan Bayrakoğlu eğitmen, Fevzi Çoban ve Sabri Işık ise danışman olarak görev aldı. Eğitimde bir konuşma yapan, Parti İçi Eğitim Birimi Sorumlusu Prof. Dr. Aytuğ Atıcı yapılan eğitim çalışmalarının CHP’ye katkılarından ve öneminden bahsetti.

SOKAK ÖRGÜTLENMESİ VE ÜYELERİN TEMEL SİYASİ EĞİTİMİ ÇALIŞMALARINDA GÖREV ALACAKLAR

Tekirdağ İl Başkanı Şener Saygın, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygün ‘in de eğitimleri ziyaret ederek destek verdiği projede iki gün boyunca Yetişkin Eğitiminin Temel Özellikleri, Etkili Sunum Yöntemleri ve İletişim, Sosyal Proje Yönetimi gibi eğitimler alan katılımcılar aynı zamanda Atölye Çalışmaları yaparak birer siyasi sunum gerçekleştirdiler. Eğitimin ardından Parti Okulu’nun yeni eğitmenleri illerine dönerek, Sokak Örgütlenmesi ve Üyelerin Temel Siyasi Eğitimi çalışmalarında görev almaya başladılar.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam