CUMHUR İTTİFAKI’NIN MURATLI VE SARAY BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI BELLİ OLDU - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 06:24

CUMHUR İTTİFAKI’NIN MURATLI VE SARAY BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI BELLİ OLDU

reklam
CUMHUR İTTİFAKI’NIN MURATLI VE SARAY BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI BELLİ OLDU
Son Güncelleme :

25 Ocak 2024 - 20:10

274 views
reklam -->

Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ İl Başkanlığı, Cumhur İttifakı’nın Muratlı ve Saray Belediye Başkan Adaylarını sosyal medyadan yaptığı açıklama ile duyurdu.

CUMHUR İTTİFAKI SARAY BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MÜMİN BULUŞ

AK Parti’nin seçime girmeyip MHP’yi destekleyeceği iki ilçe olarak belirlenen ilçelerden Cumhur İttifakı Saray Belediye Başkan Adayı Mümin Buluş olarak açıklandı.

CUMHUR İTTİFAKI MURATLI BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İMDAT ALTINTAŞ

Cumhur İttifakı Muratlı Belediye Başkan Adayı’nın da açıklandığı paylaşımda başkan adayı İmdat Altıntaş oldu.

“CUMHUR KAZANACAK TÜRKİYE KAZANACAK”

Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada; “Cumhur İttifakımızın Muratlı ve Saray Belediye Başkan Adayları Tekirdağ’ımıza Hayırlı Olsun. 1 Nisan sabahı daha güzel bir Tekirdağ için il ve ilçelerimizde gelişen, büyüyen ve yerel hizmette en güzelini hak eden Tekirdağ’ımız için kısa bir süre kaldı. Kıymetli hemşehrilerimiz ile yerel hizmette kucaklaşmaya az kaldı. Kıymetli Belediye Başkan Adaylarımız Muratlı İlçemizde İmdat Altıntaş ve Saray İlçemizde Mümin Buluş olarak, Muratlı ve Saray ilçemizde 1 Nisan Sabahı hemşehrilerimiz ile kucaklaşmaya söz vermişlerdir. Başarılar dileriz. Cumhur Kazanacak, Türkiye Kazanacak, Tekirdağ Kazanacak, Türkiye Kazanacak.” İfadeleri kullanıldı.

Özlem Gürakar

GÜVEN TEKİRDAĞ GAZETESİ – TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam